Espanyol

espanyol

mercat

Calma tensa amb Borja Iglesias

Mercat. El tancament del fitxatge del gallec s’ajorna més del previst per l’oferta d’un tercer equip, presumiblement de la Xina, que ofereix un salari més elevat al futbolista. El davanter haurà de triar què fa, però l’Espanyol es mostra confiat

L’Espanyol tenia previst anunciar entre avui i demà la incorporació de Borja Iglesias. El gallec, de moment, és la gran atracció del mercat blanc-i-blau, orfe de cares noves. El Celta, propietari del futbolista, ja té un acord tancat amb l’Espanyol per una quantitat de deu milions d’euros que haurà de pagar en quatre terminis. El futbolista també té clar anar a l’Espanyol per la projecció i el rol de titular que tindria a l’equip de Joan Francesc Ferrer, Rubi. Tot estava fet i lligat, però el desenllaç pot trigar més del previst. Un tercer equip torna a insistir al jugadro. És d’una lliga menor i mitjans gallecs assenyalen que seria de la superlliga xinesa. El club en qüestió oferiria una quantitat ostensiblement superior al futbolista com a salari del que li dona l’Espanyol. El club català li ofereix un salari que voreja el milió d’euros per temporada. Ara el futbolista és qui ha de triar si anar a una lliga menor guanyant més diners i desfent-se del compromís verbal que tenia amb l’Espanyol o bé continuar amb la seva intenció inicial de fitxar per l’equip de Rubi. Al club blanc-i-blau estan tranquils i confien en la paraula donada pel futbolista, però també és cert que ara el darrer moviment és a la teulada del jugador. Tot i això, aquestes interferències faran que el fitxatge de Borja Iglesias es dilati en el temps sense un termini clar i fiable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)