Espanyol

Borja Iglesias ja exerceix

Estrena. El gallec va debutar ahir a les ordres de Rubi i avui serà presentat. Víctor Sánchez el protegeix advertint: “Seria un error que vingués amb la motxilla d’haver de substituir Gerard”

Borja Iglesias es va entrenar ahir a la tarda per primera vegada amb la resta dels seus companys. Una estrena que tindrà la seva continuïtat avui en la seva presentació oficial a l’RCDE Stadium (12 h). El gallec arriba com a fitxatge més car de l’entitat. L’Espanyol ha pagat deu milions d’euros pel que està cridat a ser el substitut de Gerard Moreno. Víctor Sánchez va parlar d’aquesta qüestió i va advertir que les comparacions no són bones. “Si haguéssim d’escollir nosaltres, Gerard mai hauria marxat, però són coses del futbol. Sabem com funciona això. Borja, el que vaig veure l’any passat, és un bon jugador, es mou molt bé i té moltíssim gol, seria un error que vingués amb la motxilla d’haver de substituir Gerard. Ens aportarà moltíssim i tant de bo tingui la tranquil·litat per saber que pot ser important per a l’equip, però que no hagi de venir a substituir ningú perquè és quan comencen les comparacions i és complicat”, advertia el capità, que veu tot l’equip “amb moltes ganes i il·lusió” per fer una gran temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)