Espanyol

Hermoso: “Maltractat? Són coses passen en el futbol”

Pretemporada. El central ja ha superat les seves molèsties al peu i demà ja s’entrenarà amb el grup. El madrileny s’oblida de la seva relació amb Quique i encara el futur amb optimisme

Mario Hermoso va ser una de les grates sorpreses de la temporada passada. Tot i ser debutant a primera va tenir un paper protagonista al llarg de la temporada fins que uns errors a Leganés el van condemnar a sortir de les convocatòries. Això va tibar la relació amb Quique Sánchez Flores. El futbolista ha passat pàgina d’aquella situació. “Maltractat? Això passa en el futbol í és una cosa amb la que s’ha de viure”. Ara el futbolista, que s’ha perdut els primers entrenaments per un problema al peu esquerre, ja podrà entrenar amb normalitat en la sessió de dimarts. El central té clar quins són els seus objectius personals. “Millorar el que vaig fer la passada temporada” i ha afegit: “M’he considerat una part de l’Espanyol i sempre ho he intentat fer de la millor manera possible. Tots estem lluitant per estar el primer dia de lliga en l’onze titular”.

D’altra banda, s’ha referit a la presència de Rubi. “És un entrenador exigent i ens ha transmès el seu missatge i el que vol. Espera que siguem protagonista amb la pilota i defensar alt”. Hermoso també ha evitat comparar els sistema de Rubi amb el de Quique. “No té res a veure una cosa amb l’altre. El jugador té que estar preparat per qualsevol esquema de joc. Estar a primera et fa adaptar-te a qualsevol rol. Ara tindrem una proposta més ofensiva i més pilota”.

Per últim, se li ha qüestionat sobre la possible sortida de David López. “Això és el club el que té que decidir. Ells són els que prenen les decisions i si està amb nosaltres serà una sort però tenim jugadors que poden rendir al mateix nivell. Fins que estigui amb nosaltres serà una sort tenir-lo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)