Espanyol

Olot, camp de proves del VAR

Pretemporada. L’amistós entre el conjunt garrotxí i l’Espanyol tindrà un convidat especial: el videoarbitratge. La lliga vol que els equips de primera es familiaritzin amb el nou sistema

El recent mundial de Rússia va ser la targeta de presentació del VAR: sistema de videoarbitratge. Un sistema que serà d’obligada implementació la temporada 2018/19 en la lliga. Tot aquest entramat tècnic estarà en funcionament demà a l’estadi de l’Olot. La intenció de la LFP és que tots els equips de primera es vagin familiaritzant amb el sistema en aquests mesos de pretemporada, per arribar a la competició amb certa experiència pel que fa al nou sistema de videoarbitratge. La UE Olot ja ha rebut la notificació que en el partit de demà s’implantarà aquest sistema i habilitarà nous espais tècnics per poder instal·lar, només per a aquest partit, els mínims elements tècnics necessaris per començar les proves del VAR.

Aquest no serà l’únic partit en el què el VAR farà acte de presència en la pretemporada de l’Espanyol. El 8 d’agost, en l’amistós amb el Nàstic al Nou Estadi, es tornarà a posar en pràctica. El col·legiat del partit serà Hernández Hernández i l’àrbitre del VAR, Estrada Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)