Espanyol

espanyol

mercat

Desestimen una oferta del Fulham per David López

Mercat. L’Espanyol ha rebutjat, en les últimes hores, una oferta del conjunt londinenc per aconseguir els serveis del santcugatenc i remeten l’equip anglès a la clàusula de 40 milions

L’Espanyol ha desestimat, en les últimes hores, una oferta del Fulham per aconseguir els serveis de David López. El conjunt blanc-i-blau ha remès els anglesos a pagar la totalitat de la clàusula si volen firxar el santcugatenc. És a dir, a pagar 40 milions d’euros pel central que acaba contracte el 2020 tot i que té un altre any d’opcional. Ara mateix, la situació entre el club i el jugador és tensa. David López, de moment, es manté en silenci en aquesta estada de pretemporada a la Vall d’en Bas. És un silenci prudencial. Ara parlar no li faria cap bé i ell, que sempre va de cara, no es podria mossegar la llengua. No obstant això, una de les seves últimes compareixences al final de la temporada passada va ser prou aclaridora. El central va parlar als passadissos de San Mamés després de la victòria contra l’Athletic Club (0-1). “Sé que arribaran ofertes per mi i és el club el que ha de decidir”, assegurava llavors tot deixant clar que la frenada del projecte no li feia gràcia. “Si em passés en un altre equip estaria empipat però aquest és el meu club.” Ara mateix la situació de David López és clara. Si el futbolista es queda, els dirigents del club li hauran d’apujar el sou i complir la millora contractual que li van prometre. L’altre camí és un traspàs. L’Espanyol és conscient que el de Sant Cugat, després de la marxa de Gerard Moreno, és l’home més destacat de la plantilla. David també ho sap i per això vol cobrar pel protagonisme i la jerarquia que té dins l’equip.

El club, per la seva banda, tampoc vol regalar el jugador i Rubi ja ha dit als dirigents que David López és un puntal de l’equip i que la seva participació és clau per fer una bona temporada. El fet és que la situació es va enquistant i l’Espanyol, ara mateix, no està en disposició d’oferir-li una millora salarial immediata.

Les ordres de Chen Yansheng són clares: cal reduir els salaris de la plantilla i per fer-ho de la manera com vol el president han de sortir diversos futbolistes d’elevat salari. El mateix camí segueixen els fitxatges. Fins que no hi hagi més sortides no s’incorporaran jugadors. En aquest cul-de-sac està la situació de David López. El futbolista veu com passen els dies i el club no li ofereix una millora, i tampoc accepta les diverses propostes que arriben i que estan sobre la taula i que milloren el seu contracte actual. Els dirigents li demanen paciència tot recordant-li que qui li va fer la promesa ja no és al club. El serial de David no té una solució immediata.

El Zenit vol Hermoso

Un dels futbolistes blanc-i-blaus que han estat sondejats per diversos equips de primera i de l’estranger és Mario Hermoso (Madrid, 1995). L’Esportiu ja va anunciar el 8 de juny que el futur del central madrileny perillava per a la pròxima temporada. Ahir, el reputat periodista italià Luca di Marzio assegurava que el Zenit de Sant Petersburg està seriosament interessat pel futbolista. Fins ara no ha arribat cap oferta formal a les oficines del club procedent del conjunt rus però l’interès és evident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)