Espanyol

Expansió a la Xina

RCDE Academy. En un sol dia, l’Espanyol va obrir dos centres de formació, els primers al país asiàtic, a les províncies de Hunan i Yunnan

L’Espanyol continua ampliant i donant a conèixer la seva marca en l’àmbit internacional i ahir, en un sol dia, va firmar d’una tacada l’acord per obrir dues acadèmies a la Xina, un país que ha adquirit molta importància en l’univers periquito des de l’arribada de Chen a l’accionariat del club.

Les regions xineses de Hunan i Yunnan seran les seus, així, de l’onzè i el dotzè centre de formació del club blanc-i-blau, els primers en aquest país asiàtic, en una acció que permetrà al club posicionar-se en dos importants punts de la geografia xinesa, i ampliar així la marca al territori asiàtic. A banda d’aquestes dues seus, l’Espanyol ja disposa d’acadèmies a Ajman, Bagdad, Alger, Blida, Barcelona, Saitama, Los Angeles, Miami i Nova Jersey.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)