Espanyol

“L’empat és just però no em quedo satisfet empatant”

Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’ Entrenador de l’Espanyol

El tècnic blanc-i-blau es va estrenar ahir a Balaídos amb l’Espanyol. Era el partit 50è del preparador de Vilassar, que es va mostrar satisfet per la imatge donada pels seus deixebles: “Penso que l’empat és just, tot i que empatant mai em quedo satisfet. La sensació és que les accions més perilloses han sigut les nostres. Hi ha hagut alternances en el joc, ha estat un partit igualat, però valoro l’esforç dels jugadors.” Rubi va anar més enllà en la valoració del partit: “Hem fet jugades bastant maques. Marc Roca ha estat protagonista i s’ha vist la idea de joc. En defensa tampoc hem patit en excés. Ens ha faltat certa claredat en algunes fases.” Rubi també va argumentar l’evolució de la defensa del seu equip: “El futbol és les dues coses; atacar i defensar. Hem estat jugant a camp contrari, hem aconseguit anul·lar algun jugador del Celta. Ens ha faltat certa frescor a la pressió, però tampoc recordo grans aturades de Diego López.”

En el partit d’ahir, Darder va tenir una aparició minvant però decisiva en certes accions. “Quan la pilota passa per ell, passen coses. Se’ns obre la llum. En atac és fonamental però és important que continuï exigint-se. Pot fer-ho millor, ell segur que també ho sap”, argumentava el preparador, que va rebaixar la pressió sobre Borja Iglesias, en la diana del públic de Balaídos. “Nosaltres som professionals. En el seu dia, l’aficionat del Celta no va quedar content amb Borja Iglesias, i és lliure d’expressar-ho. De cap manera té rancor a la seva terra i al Celta. Si està a primera, és perquè s’ho ha guanyat.”

Finalment, Rubi va deixar clar que amb els canvis buscava “protagonisme, contraatacs i continuïtat en el joc” dels futbolistes que van entrar.

EL PARTIT

“S’han vist jugades maques en atac i en defensa no hem patit, però ens falta claredat”

BORJA IGLESIAS

“De cap manera té rancor a la seva terra i al Celta. Està a primera, s’ho ha guanyat”

SERGI DARDER

“Quan la pilota passa per ell, se’ns obre la llum. En atac és fonamental”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)