Espanyol

Rubi: “Si es veuen les millores treballades serem un equip temible”

La prèvia. Espera que els seus deixebles no repeteixin els errors de Mendizorrotza. El seu objectiu és sortir d’aquesta 4a jornada amb 7 punts i poder “fer-la grossa” al Bernabéu

Joan Francesc Ferrer “Rubi” ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit de demà contra el Llevant (16:15h, RCDE Stadium). Aquestes són les frases de la seva compareixença.

Novetats de la llista

Els vint jugadors que hem citat està en disposició de jugar. Hem portat a 20 i volem que tots visquin el partit. No volia deixar un jugador fora.

David López.

En principi està pràcticament per jugar però cal veure com s’aixeca demà.

Errors contra el Llevant

“Avui els hem recordat als jugadors les moltes coses que hem treballat aquests últims 15 dies. Si som capaços que aquestes millores es vegin de manera immediata serem un equip competitiu a la categoria. Aquests entrenaments ens han servit per donar millor nivell. Si som capaços d’aplicar aquestes millores serem un equip temible a la categoria”.

El Llevant.

“Ens trobarem amb un rival amb una energia positiva ja de l’any passat, amb confiança amb el que fa i no el podem menysprear el més mínim. Ha jugat un partit fora davant del Betis i va guanyar per 0-3. Té homes perillosos com Roger o Morales amb el gol i la profunditat de Campaña”.

Evitar les contres del Llevant.

“El dia de l’Alavés ens van fer dos contraatacs de manera important. Un venia d’un corner a favor i altres errades tàctiques que hem treballat aquestes setmanes. El més important és acabar les jugades i, sinó, fer unes bones vigilàncies defensives”.

Experiència al Llevant com a tècnic.

“Va ser el club que primer va confiar en nosaltres per entrenar a primera divisió. Vaig estar molt a gust. Està dirigit per grans persones i preparades però ens vam trobar un vestidor estrany. Alguna cosa la faria diferent, ara, i sobretot vam punxar molt fora de casa. No hi havia manera de guanyar. A casa vam guanyar 7 partits.

Partits a casa i seguir guanyant.

“És molt important seguir sumant una nova victòria a casa per seguir alimentant aquesta bona comunió amb l’afició. Els futbolistes ho necessiten. Hem de seguir així per alimentar aquesta ratxa però això no vol dir renunciar als tres partits a fora”.

Objectiu de punts.

“Vull sortir amb set punts d’aquesta jornada perquè amb 7 punts podem estar a dalt. Després ja veurem que passa al Bernabéu on volem fer-la grossa”.

Melendo i el seu rol.

“Està trucant a la porta moltíssim. Està entrenament molt bé i estic tenint xerrades amb ell i no vull que es desanimi. Per mi està creixent com a jugar sense jugar gaire i quan ho faci estic segur que veurem un gran Melendo”.

DAVID LÓPEZ

“En principi està pràcticament per jugar però cal veure com s’aixeca demà”

EL LLEVANT

“Ens trobarem amb un rival amb una energia positiva i no s’ha de menysprear”

EL FORTÍ DE CORNELLÀ

“És important guanyar per seguir alimentant la bona comunió amb l’afició”

Rubi convocat a tots els disponibles

El tècnic de l’Espanyol ha donat una llista de 20 futbolistes amb tots els disponibles. Només s’ha caigut els lesionat Óscar Duarte i Javi Puado. Com a novetats més destacades la presència de Naldo i Pipa i el nou fitxatge Roberto Rosales que s’estrena amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)