Espanyol

Marc Roca: “Hem d’anar amb fe i ambició al Bernabéu”

Marc Roca. Destaca el bon moment de l’equip “Estem amb plenitud i hem d’anar a per totes” a Madrid. El migcampista creu que una de les virtuts de l’equip “és la mentalitat guanyadora” i fer del RCDE Stadium “un fortí”

Marc Roca ha comparegut aquest matí en roda de premsa després de la victòria davant el Llevant que ha deixat als blanc-i-blaus quarts en la classificació i en zona champions. “Hem començat bé, estem pel bon camí i hem trobat el que volem però això només acaba de començar i toca seguir i anar per més” ha dit el mig que ja té en ment el partit de dissabte davant el Madrid. “Sortirà al màxim i no ens hem de centrar en ells sinó en nosaltres. Hem d’anar allà amb fe, amb confiança i ganes de victòria” i afegia “tan de bo puguem guanyar. Estem en un bon moment, amb plenitud. Hem d’anar a per totes”

Els blanc-i-blaus han signat un bon inici amb dues victòries a casa davant el València i el Llevant i un empat a fora davant el Celta. Set punts de 12 possibles que situen a l’equip en la zona noble de la classificació. Una de les claus és la fortalesa a casa. “És molt important fer de Cornellà un fortí. Guanyar els dos primers partits a casa és el millor símptoma” així com la mentalitat guanyadora. “És una de les nostres virtuts i sortir en cada partit a disfrutar i guanyar”. Roca també ha assenyalat la comunió amb l’afició. “Està molt enganxada amb nosaltres, creu en nosaltres i en el model de joc. Ho sentim perquè ens ajuden i amb ells som molt més forts.

Per últim, el mig es felicitava pel seu protagonisme aquest curs. “Gràcies a déu les coses han canviat i estic participant. Faig el que el tècnic em demana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)