Espanyol

El gol, millor ben repartit

Esforç col·lectiu. Després de dependre de l’encert de Gerard Moreno, autor de 16 dels 36 gols el curs passat, cinc jugadors diferents ja han vist porteria aquest inici de temporada

La benedicció que va significar la gran temporada de Gerard Moreno de cara a porteria el curs passat es va convertir en preocupació a l’estiu un cop confirmat el seu traspàs al Vila-real. El de Santa Perpètua de la Mogoda va marcar 16 gols a la lliga, gairebé la meitat dels marcats per l’equip blanc-i-blau (36), i això era una preocupació amb vista al nou curs perquè l’any passat cap equip havia tingut tanta dependència d’un sol futbolista.

Però, per fortuna, l’Espanyol ha aconseguit pal·liar la falta del golejador amb una aportació més coral i el pas endavant d’alguns jugadors. En quatre jornades, l’equip ha fet cinc gols per mitjà de cinc golejadors diferents: Sergio Garcia, Baptistao i Borja Iglesias ja han vist porteria, i també Granero i Mario Hermoso, autor del primer gol del curs. En tota la temporada passada, en canvi, només deu futbolistes van veure porteria –dels quals, sis van marcar un sol gol i Piatti i Sergio, només dos–, un fet que va repercutir directament en la producció ofensiva de l’equip. Tot i disposar d’un dels màxims realitzadors del campionat, només el Leganés, el Màlaga i el Las Palmas van marcar menys gols que l’equip blanc-i-blau.

Però ara l’equip juga més amunt i amb la presència de més homes a prop de l’àrea rival està sent més fàcil que més jugadors tinguin ocasions de marcar. A banda dels cinc golejadors ja esmentats, Darder va marcar dos gols durant la pretemporada, un període de preparació en què també van veure porteria Javi Puado (2), Víctor Sánchez, Melendo, Piatti, Marc Roca i Dídac Vilà.

EL CURS PASSAT

Només Gerard (16), Baptistao (8), Piatti (2) i Sergio (2) van marcar més d’un gol

ENGUANY

En quatre partits, Hermoso, Borja, Baptistao, Sergio i Granero ja han vist porteria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)