Espanyol

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Ens n’hem d’anar amb el cap alt”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, tenia una barreja d’alegria i tristesa després de la derrota per la mínima en el partit disputat contra el Madrid. “Marxo enrabiat però també satisfet. En cap moment va fer la sensació que tiràvem aquest partit. Hem passat estones dolentes, però el més important és que hem marxat amb ocasions de gols. Hem fet tot el possible jugant davant un gran equip.” El tècnic de l’Espanyol destacava la imatge oferta pels seus homes contra el Madrid. “Hem corregut molt darrere de la pilota, però de situacions de gol no n’hi ha hagut gaires. Estic molt satisfet dels meus jugadors. Ens n’hem d’anar amb el cap alt”, i ara el repte és clar: “Si com capaços de canalitzar-lo, això ens pot anar molt bé perquè hem estat a prop de treure alguna cosa en un camp molt difícil com el Bernabéu. L’altre és el Camp Nou. Això diu molt de nosaltres.”

El preparador de Vilassar també destacava la qualitat del rival i la precipitació, en certs moments, dels seus migcampistes. “La pressió que fa el Madrid és impressionant. Sabíem que ens passaria més en la primera part que en la segona i buscàvem aquesta verticalitat. La posada en escena ha estat bona, però m’hauria agradat tenir més la pilota. Els que s’han precipitat han estat els jugadors del mig del camp, que buscaven massa verticalitat.”

El partit va tenir diverses fases i el més complicat va ser l’inici de la represa. “Ells buscaven fer el segon ràpid per evitar patir i tancar el partit per evitar córrer. Els canvis ens han servit i ens han vingut molt bé.” Tot i això va veure per moments la victòria. “Amb el 0-0 i les opcions de Piatti i Hernán era possible guanyar, però en el moment que s’ha avançat he vist que podíem empatar. Guanyar només amb el 0-0. Hem fet un bon treball a l’hora de taponar espais i situacions de perill. Els ha costat trobar ocasions de gol. Hem tingut el Madrid una mica intranquil i això és molt per a l’Espanyol.”

Per la seva banda, Julen Lopetegui va deixar clar que el partit havia estat complicat. “Teníem fatiga emocional i física pel partit de la Champions i aquest era un partit perillós. No hem tingut la possessió que tenim sempre i l’Espanyol és un equip molt ben treballat i que ens ha posat les coses difícils. El més important és que hem tret els tres punts i el partit endavant que no hem pogut tancar”, va argumentar.

ACTITUD POSITIVA

“Si com capaços de canalitzar-lo, aquest partit ens pot anar molt bé de cara al futur”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)