Espanyol

“Qui juga dona la cara”

Optimista. Leo Baptistão, que se les haurà amb el seu exequip i el seu excompany Gerard Moreno, confia aprofitar “el cansament del Vila-real”

Leo Baptistão viurà demà una doble cita especial en retrobar-se amb el seu exequip i també amb Gerard Moreno, el seu excompany a l’atac de l’Espanyol en els darrers dos anys. “El Vila-real és un gran equip, un gran club on vaig passar un any molt bo”, va destacar el brasiler, confiat que el rival pugui notar el cansament d’haver jugat dijous. “Hem de sortir més intensos tant perquè jugarem de locals com perquè ells han disputat molts partits seguits i han fet poques rotacions.” Autor d’un gol en set jornades, Baptistão es va mostrar segur del bon paper que farà l’equip gràcies a la regularitat mostrada fins ara. “Sabem que al que li toqui jugar donarà la cara i ho farà bé, aquest és un punt a favor. El grup està molt unit i content amb la manera de jugar. El fet que sortim al camp amb la mateixa idea fa que tot sigui més fàcil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)