Espanyol

Tornada amb nous reptes

Concentrats. La plantilla blanc-i-blava torna aquest matí a l’activitat després de tres dies de descans amb la clara intenció d’assolir el primer triomf a domicili diumenge contra l’Osca

La plantilla torna aquest matí (10.45 h) a les sessions d’entrenament després de tres dies de descans. Els blanc-i-blaus prepararan el duel de diumenge contra l’Osca, el cuer, i cinc dies més tard hauran d’afrontar la visita a Zorrilla, on espera el Valladolid de Sergio González. L’Espanyol afronta aquests dos duels amb l’imperatiu d’assolir el primer triomf a fora. Una victòria li serviria per mantenir-se en la part alta de la classificació. Seran dos duels contra vells coneguts. Rubi tindrà una setmana ben especial amb la tornada a Osca i una rebuda especial a El Alcoraz, on és tot un ídol. A l’estadi Zorrilla també el coneixen ja que el tècnic català va entrenar els castellans la temporada 2014/15, en què va disputar el play-off d’ascens. Allà l’ídol recent és Sergio González, exentrenador blanc-i-blau, que va aconseguir tornar a primera i que ara té els violetes classificats en setè lloc.

Els propers dos partits preveuen emocions fortes i l’Espanyol es prepara per a uns “partits trampa”, com avisava Rubi ahir a L’Esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)