Espanyol

Borja Iglesias: “El tema de l’efectivitat millorarà”

Definició. El davanter no es capfica amb la seva manca de punteria i està convençut que aviat arribaran els gols. “Vaig tornar a veure el partit del Vila-real i sé que he fet coses bé”

Borja Iglesias està sent analitzat amb lupa. El gallec és el gran fitxatge de la temporada i tothom li reclama gols. El futbolista té ganes d’agradar i no posa excuses al seu rendiment. “Estic molt content d’aportar més coses i créixer com a jugador i el tema de l’efectivitat millorarà. Estic tranquil”, ha apuntat el punta que ha repassat la seva última actuació davant el Vila-real on va gaudir de quatre clares ocasions de gol. “Vaig dormir bé. Em vaig veure el partit al arribar a casa i et sap greu al principi de no fer gols però després veus que has fet coses bones i que l’equip ha guanyat això et posa content”.

La plantilla està amb Borja Iglesias que porta vuit partit de lliga on ha fet dos gols i ha donat dues assistències. Un dels capitans, Esteban Granero, va sortir públicament a defensar al gallec després del partit davant del Vila-real a les xarxes social. “Li agraeixo a Esteban (Granero) les seves paraules. Des de que vaig arribar sempre ha estat molt pendent de mi”.

D’altra banda, el davanter espera sumar els tres punts a l’Alcoraz on es trobaran amb un Osca que ha canviat de tècnic. “Hem de pensar en nosaltres i arribar el millor possible. Ell volem emportar-se els primers punts a casa i nosaltres la primera victòria fora” i ha recordat “vaig jugar allà l’any passat i va ser un partit dur. Ens posaran en dificultats però la nostra intenció és guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)