Espanyol

David López: “L’Osca? És un partit importantíssim com ho era el del Vila-real o el Madrid”

Concentrats. El central ha deixat clar que el duel davant el conjunt aragonès no serà cap passeig. “Sabem que serà un partit difícil i de cap de les manera menyspreem a l’Osca i ens pensem que som millors que ells”.

David López ha comparegut aquesta tarda a la sala de premsa per valorar el partit davant de l’Osca. El central va militar la temporada 2012/13 a l’equip aragonès. Una bona temporada on l’Espanyol el va repescar a canvi de 200.000 euros. “Ha plogut força des de llavors. He crescut molt, he madurat i he viscut molts aprenentatges des de llavors. L’Osca també ha crescut i ha fet les coses molt bé i ara ens trobem a primera”. Ara l’Espanyol busca el sue primer triomf a domicili i ho farà davant el cuer i que encara no ha guanyat cap partit a l’Alcoraz. David López manté els peus a terra i no vol cap mena de confiança. “És un partit importantíssim per nosaltres com ho era el del Vila-real o el Madrid. Sabem que serà un partit difícil i de cap de les manera menyspreem a l’Osca i ens pensem que som millors que ells”. El santcugatenc també ha parlat del bon moment de forma que viu l’equip amb Rubi. “Ho vivim d’una altra forma. Anem partit a partit i estem molt tranquils. No volem que sigui una cosa puntual sinó que duri tota la lliga i ho farem amb la mateix dinàmica que ho hem fet fins ara” i ha explicat com el tema mental ha influït. “Si emocionalment estàs bé i ets sents valorat rendeixes millor. Hi han jugadors que l’any passat no es sentien valorats ni apreciats i no podien donar el seu màxim i ara poden donar un nivell més alt.

Per últim, ha parlat dels rumors de mercat que el tornen a situar al Betis. “A mi el que m’importa és les sensacions que estic vivint amb el meu equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)