Espanyol

El Cadis, un rival per al record

Històric. L’Espanyol s’estrenarà en els setzens de final contra el conjunt andalús, amb l’anada al Carranza i la tornada a l’RCDE Stadium. L’últim enfrontament entre els dos clubs va tenir lloc el curs 2005/06, edició en què els blanc-i-blaus van ser campions

L’Espanyol disputarà els setzens de final de copa contra el Cadis. Sens dubte, un rival que porta molts bons records a tota la parròquia blanc-i-blava. L’última vegada que van enfrontar-se tots dos conjunts en la competició del KO va ser en la temporada 2005/06, en què l’Espanyol es va imposar en els dos partits de la fase de quarts de final per idèntic resultat: 2-0, abans d’acabar proclamant-se campió sota les ordres de Miguel Ángel Lotina en la final disputada contra el Saragossa al Bernabéu.

Immers en una crisi de joc i resultats galopant que l’ha portat a ocupar plaça de descens després d’haver sumat un sol triomf en les primeres nou jornades, el Cadis viu un moment de dubtes i incerteses. Una deriva perillosa que ha fet que el club hagi hagut de mostrar públicament la seva confiança en l’entrenador, Álvaro Cervera, qüestionat per una part de l’afició. “En la copa pot passar qualsevol cosa i per això has de respectar tots els contraris. A doble partit pot passar qualsevol cosa. He viscut de tot”, va dir Javi López, que va rebutjar així l’etiqueta de favorits en una eliminatòria que es disputarà a doble partit, l’anada al Carranza el 31 d’octubre i la tornada a l’RCDE Stadium, el 5 de desembre, amb els horaris encara per determinar. Una eliminatòria que, sens dubte, també serà especial per a Robert Correa, Álex Fernández i Sergio Sánchez, exjugadors de l’Espanyol. “És un club de la meva terra, té jugadors que van estar aquí i amb els quals mantinc una bona relació. No han començat bé però tenen bons jugadors i en una competició com aquesta acostumen a fer un bon paper”, va destacar Javi López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)