Espanyol

J. Francesc Ferrer ’Rubi’

Entrenador de l’Espanyol

“No marxo emprenyat, hem fet un bon partit”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, es va mostrar content, tot i la derrota del seu equip en el partit d’anada dels setzens de la copa al Ramón de Carranza. “No marxo emprenyat, perquè la nostra idea de joc implica que podem tenir alguna pèrdua. Hem fet un bon partit i el gol és important per a la tornada”, va dir el tècnic, que no va voler assenyalar cap dels futbolistes, especialment Roberto Jiménez, clau en el primer gol, al cap de només 28 segons de partit. “Per la nostra forma de jugar ens pot passar això. Hem fet coses i ocasions per fer l’empat i m’ha agradat molt el Cadis”, va assenyalar el maresmenc, que va elogiar el paper dels joves. Tot i això, va admetre que el gol inicial els va deixar tocats, però va remarcar el paper del grup. “El primer gol ens ha deixat tocats durant deu minuts, però tothom ha donat la cara. Hem fet una primera part excel·lent”, va destacar el tècnic, evitant de nou cap mena de retret, i va continuar parlant de les pèrdues de pilota.

“N’hem tingut, però és normal. Pablo PIitti ha fet un bon partit amb l’assistència del gol. Els veterans han treballat amb molta dignitat i per a l’equip, com el Leo o el Víctor”, i va afegir: “S’ha vist un Espanyol totalment recognosciblre. Traient les dues o tres pèrdues compromeses, hem vist l’Espanyol de sempre i un bon Cadis que ha jugat com ho fa. L’eliminatòria està totalment oberta, i aquest gol és important.”

Ara l’Espanyol sap que la tornada, a principi de desembre a Cornellà, s’haurà de jugar a tocar del derbi amb el Barça de lliga. “No sé què faré; queda molt, la paraula titular és canviant, i del que estic convençut és que podem passar davant del Cadis.”

El tècnic va confirmar que Naldo havia notat una punxada als isquiotibials, i quan encara falten els informes mèdics, sembla que té un trencament muscular.

PÈRDUES PERILLOSES

“Per la nostra forma de jugar ens pot passar això, i hem generat per fer l’empat”

EL GOL MATINER

“El primer gol ens ha deixat tocats deu minuts, però tothom ha donat la cara”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)