Espanyol

Rubi, el tècnic de moda

Premiat. Ha estat guardonat com a millor entrenador de segona per l’ascens amb l’Osca i triomfa ara amb l’Espanyol. El maresmenc digereix amb naturalitat els èxits presents

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha estat guardonat com a millor entrenador de segona del curs 17/18. Un mèrit que ha aconseguit gràcies a l’ascens que va protagonitzar amb l’Osca. El tècnic està veient recompensada la seva gran feina amb l’Espanyol, que només està a tres punts del líder. Rubi ha encaixat amb naturalitat els èxits presents i manté els peus a terra conscient del que li ha costat arribar a aquest nivell. “Es porten bé, prefereixes això que no l’altra cara del futbol, perquè tots hem viscut les dues cares, la dels afalacs i la dels oblits, i provem de tenir un punt neutre; però molt content.” Tothom vol conèixer el seu mètode i la manera de treballar. “Al final n’has de tenir per arribar al jugador i transmetre una idea de joc, i hi ha ha de creure”, i també ha parlat del moment de l’Espanyol. “Estem aquí a dalt, estar a tres punts del primer i amb la sensació que podríem estar més amunt sempre és positiu. Sabem contra qui estem lluitant, que tenim el Madrid a un punt al darrere, però si arribem a la jornada 30 ho intentarem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)