Espanyol

Melendo: “No ens falta ofici sinó materialitzar les ocasions”

Sánchez Pizjuán. Ha reconegut la “sensació agredolça” que els ha deixat la derrota amb el Sevilla però creu l’actuació de l’equip que té molt valor: “Tot el que vam fer va ser positiu però ens va faltar valentia i anar pel partit”

Óscar Melendo ha passat per la sala de premsa amb la derrota del Sánchez Pizjuán encara present. “Tenim una sensació agredolça. Vam merèixer molt més”, ha admès el futbolista que era clar en el perquè de la derrota. “En la segona ens va faltar una mica més de valentia i anar pel partit. Si perdones al final et fan el 2-1 i perds”. L’Espanyol ha tornat a topar amb la mateixa pedra dels últims partits a domicili. El conjunt blanc-i-blau s’ha avançat en sis dels set partits lluny de Cornellà però només ha aconseguit un triomf davant el cuer, l’Osca. “No és un tema mental, no ens falta ofici sinó materialitzar les ocasions”. De fet, el barceloní ha posat en relleu l’actuació de l’equip. “Tot el que vam fer en aquell partit va ser positiu i només ens va faltar materialitzar les ocasions i ser més ambiciosos de cara a porteria”, ha reblat. El mig tampoc ha volgut entrar en valorar l’actuació del VAR que es va oblidar d’assenyalar un clar penal que hauria canviat el guió del partit. “No vull opinar. Crec que és penal. Sergio es posa per davant del jugador (Mercado) i el tira a terra”.

El creixement de Melendo en els últims partits és evident. Protagonista al Sánchez Pizjuán ha estat titular en tres dels últims quatre partits. “Segueixo treballant com en els últims anys per seguir tenint minuts”, ha apuntat el futbolista que a Sevilla va tenir un rol diferent. “No vaig jugar d’interior sinó de mitja punta. Defensivament havia d’estar sobre Banega i ofensivament tenia l’encàrrec d’iniciar les contres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)