Espanyol

Baptistão: “L’Espanyol és un dels grans equips de la lliga”

Optimista. El davanter ha destacat el gran moment de l’equip que té la ment ficada a Europa. “Tenim un gran potencial i anem partit a partit. Estem amb ambició” i ha considerat que cal seguir amb aquesta línia de joc i resultats

Leo Baptistão ha passat aquest matí per la sala de premsa de la ciutat esportiva Dani Jarque. Un dels temes que gravita al voltant de l’equip és la seva manca de contundència per tancar els partits a domicili malgrat sortir amb avantatge en sis dels set desplaçaments. “Hem anat a tots els llocs pel partit i amb ganes de guanyar. L’altre dia vam fer un gran partit”, ha sintetitzat el futbolista que era conscient que “errors puntuals” els han perjudicat per treure millors resultats fora de casa. Tot i això, els brasiler considera que cal “seguir amb aquesta línia de joc i resultats” i ha afegit “Amb el marcador al davant intentem tancar els partits però no es va poder. Sabíem que el Sevilla és un equip molt fort. Ens dona una mica de ràbia i sabem el què tenim que millorar”. La plantilla està confiada en fer coses grans i Europa està en el punt de mira. L’Espanyol és un dels grans equips de la lliga. No sé si hi han set pitjors” i en quan a acabar en llocs europeus ha argumentat que “Tenim un gran potencial i anem partit a partit. Estem amb ambició”.

En l’aspecte personal el futbolista està tenint una aparició irregular. “Hi ha rotacions i els minuts que em doni el tècnic ho intento aprofitar el màxim possible. Estic treballant fort i em trobo molt bé. Per descomptat tots volem jugar més minuts” però es troba en un bon moment.“Cada any em trobo millor físicament i mentalment. Estic en un moment madur i tinc aquesta ambició per fer-ho cada cop millor” i en quan a la competència ha tancat que “no hem canviat molt. Som quasi els mateixos jugadors i la competència és la mateixa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)