Espanyol

Óscar Duarte també cau

Infermeria. L’internacional costa-riqueny, lesionat en un entrenament amb la seva selecció, s’uneix a la baixa de Naldo. Amb els dos centrals fora de combat, Rubi podria comptar amb Lluís López, del filial

Males notícies per a Óscar Duarte. L’internacional costa-riqueny, convocat amb la seva selecció, es va fer un “esquinç al terç superior del recte femoral de la cuixa esquerra” en un entrenament previ a la disputa de l’amistós que Costa Rica va resoldre amb victòria contra Xile (2-3). Un nou contratemps per a Rubi, atès que la baixa de Duarte se suma també a la ja coneguda de Naldo, en ple procés de recuperació després del trencament en la musculatura isquiotibial del peu esquerre que va patir en l’eliminatòria de copa contra el Cadis i que el farà estar-se encara unes tres setmanes de baixa. Així, amb els dos centrals lesionats, el tècnic maresmenc presumiblement haurà de recórrer al jove del filial Lluís López per al proper compromís de lliga contra el Girona, dissabte vinent a l’RCDE Stadium.

D’altra banda, el primer equip tornarà als entrenaments demà al matí en una sessió a porta oberta a la Dani Jarque després que el cos tècnic concedís tres dies de descans als integrants de la primera plantilla blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)