Espanyol

Piatti: “La il·lusió la tinc intacte”

Optimista. L’argentí llança un missatge positiu “És el millor any en molts aspectes. Es respira un ambient diferent”. Espera recuperar la seva millor versió del primer any i ja es concentra pel derbi amb el Girona “És el nostre objectiu prioritari”

Pablo Piatti ha passat aquest matí per sala de premsa. La plantilla ha aparcat la derrota davant el Sevilla i “ara el nostre objectiu prioritari és el Girona i és un bonic repte”, ha apuntat l’argentí que avisava del perill dels gironins “No vam fer un partit bo a casa l’any passat. No ens vam sentir còmodes en cap moment. Ara tot ha canviat. Ells no han perdut cap partit a fora i nosaltres ho hem guanyat tot a casa. Ens enfrontarem a un equip fort amb molts recursos i que coneixem. Però juguem a casa davant la nostra afició. Té moltes virtuts però hem de trobar la nostra millor versió i anar a pel partit”.

En l’aspecte personal, el futbolista només ha jugat tres partits de titular. “Sóc conscient que qualsevol individualitat està per sobre de l’equip. Hem toca viure un rol més alternatiu i m’ho agafo amb responsabilitat. L’equip està per damunt de tot” i ha reiterat que no es rendeix. “Les victòries sempre porten somriures però a mi m’agradaria tenir més minuts però qui ho decideix és el tècnic. Tinc que treballar i intentar ficar-me en aquest onze titular”. Malgrat la seva irregularitat dins l’equips era clar. “És l’any que estic disfrutant més des de que vaig arribar. Es respira un altre ambient. És un any molt bonic i il·lusionant. La prioritat és l’equip. Tots els jugadors pensem això.” El davanter sap quin és el camí per tornar a veure les xifres que va fer en el seu primer any de blanc-i-blau. Una gran temporada amb 10 gols i 11 assistències. “La il·lusió la tinc intacte. Per veure el Piatti del primera any? És fàcil tenir més minuts però no depèn de mi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)