Espanyol

Roca: “Davant el Girona busquem el sis de sis a casa”

Endollat. El migcampista viu un el seu millor moment de joc i ha deixat clar que és el mateix de fa un any. “El que ha canviat és que tinc oportunitats i ara intento aprofitar-les al màxim”

Marc Roca ha comparegut aquest matí a la sala de premsa. El migcampista està sent un dels futbolistes més destacats de l’Espanyol en aquest primer tram de temporada. “Marc Roca és el mateix ara que el de l’any passat. Sempre he treballat per tenir una oportunitat i ara intento aprofitar-la al màxim. El model de joc també em va bé a les meves característiques”, ha dit el mig que considera que està en “un bon moment de forma amb molta confiança i estic feliç i tan de bo això vagi a més”. El futbolista ha estat titular en tots els partits però no és considera “un jugador imprescindible. Sóc un jugador més d’equip i aporto el meu granet de sorra.”

Ja centrat en el duel davant el Girona el futbolista li va treure el pes emotiu i espera que l’Espanyol sumi un altra victòria, la que seria la sisena. “Por a ningú, li tenim respecte com a qualsevol equip. El girona és un rival més. És un partit important a nosaltres, juguem contra la nostra afició i tenim moltes ganes de guanyar”. El futbolista ha valorat la bona ratxa dels de Montilivi fora de casa on son l’únic equip que no ha perdut lluny del seu feu. “Esperem que davant el Girona arribi la sisena victòria a casa i que sigui la seva primera derrota a fora. El Girona no és un enemic. Anem a pel sis de sis. És un rival més. Som un gran equip i podem guanyar a qualsevol si juguem com sabem”.

Per últim, parlava de la diferència entre el rendiment a casa i a domicili on només s’ha guanyat un partit. “Ens sentim més forts a casa perquè tenim el suport de la nostra afició i a fora hem competit bé però ens ha faltat tancar els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)