Espanyol

Chen Yansheng: “Presidir aquest club és un orgull”

Junta d’accionistes. El mandatari mostra la seva estima per l’Espanyol i assegura que el camí engegat en els últims dos anys és l’ideal per enfortir l’entitat tant en la vessant esportiva com econòmica

L’Espanyol ha realitzat aquest matí la seva Junta General d’accionistes a l’auditori de Cornellà. El club, de la mà del president Chen Yansheng, ha defensat la seva línia d’actuació de l’últim exercici basat en la reducció del deute que s’ha situat al voltant dels 96 milions d’euros. “Tenim un club solid a nivell de tresoreria i això ens dona uns fonaments sòlids per seguir creixent. Hem de consolidar la feina feta en el mateix camí que vam fer l’any passat: estabilitat financera i benefici”, ha remarcat el mandatari xinès que ha afegit. “Hem de seguir així i buscar més ingressos per millorar l’equip. Per això us demano el suport per fer de l’Espanyol un club més gran i una referència en el món del futbol. Aquest és un club amb ànima i la seva ànima són els seus seguidors que li donen esperança”, ha dit el jerarca buscant complicitat amb els aficionats. El creixement de l’equip s’ha de fonamentar en ingressos propis i això farà créixer la parcel·la esportiva del club.“Esportivament estem avançant en la línia que ens vam marcar i competint amb rivals que estan fent bé les coses. Hem de consolidar el model a tots els nivells des del primer equip fins a la base”. Chen també ha estat explícit alhora de valorar el moment de l’equip, el millor des de que fa una Junta d’accionistes i més després de passar ahir a vuitens de final de la copa eliminant el Cadis. “Estic satisfet per la marxa i la bona trajectòria del primer equip. Els bons resultats esportius és la benzina de l’entitat i estem vivim una bona temporada”.

Per últim, el mandatari xinès, en mig de rumors d’una possible venda parcial o total del club a mig termini, ha desplegat de manera efusiva el seu amor pel club. “Tenim uns valors que hem de potenciar i que formen part d’aquest equip com l’esperit de lluita, innovació, tradició i unió. Presidir aquest club és un orgull per a mi. És un club estimat i respectat, som un club únic. Tots som responsables de col·locar aquest club on li pertoca per història i trajectòria”.

El director general corporatiu, Roger Guasch, ha defensat l’actuació del club en l’últim any i ha avançat els tres eixos sobre el que pivotarà el club en el període 2019-2025: l’ambició esportiva, l’impuls social i el creixement econòmic. La bona marxa de les finances de l’entitat contrasta amb la desafecció de l’afició i la caiguda de socis. Com es va fer públic la passada setmana, la xifra total d’abonats és ara de 23.612 abonats. Des del trasllat a Cornellà s’ha passat dels 35.599 abonats del curs 2009-10 a caure per sota dels 24.000, gairebé 12.000 socis menys, amb una pèrdua aquesta última campanya de 3.449.

La Junta ha estat un passeig per Chen Yansheng que controla el 99,3 per cent de les accions. El total representat en la Junta ha pujat fins el 99,40 del capital social. És a dir, el mandatari xinès no ha controlat el 0,10 per cent de les accions. Des de fa tres anys, les juntes d’accionistes només tenen emoció en el tram final. El torn de precs i preguntes serà el moment on els petits accionistes podran dir la seva i interpel·lar directament a Chen Yansheng o qualsevol altre directiu present a la taula. El minut de glòria.

LES OPINIONS DE CHEN YANSHENG

Tenim un club solid a nivell de tresoreria i això ens dona uns fonaments sòlids per seguir creixent. Hem de continuar per aquest camí
L’Espanyol és estimat i respectat, som un club únic. Tots som responsables de col·locar-lo on li pertoca per història i trajectòria
Estic satisfet per la marxa i la bona trajectòria de l’equip. Els bons resultats esportius són la benzina de l’entitat
Chen Yansheng
PRESIDENT DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)