Espanyol

La lesió al turmell d'Hermoso fa saltar les alarmes

Baixa. El central, absent en el derbi, té un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre. El madrileny haurà d’estar-se un mínim d’un mes allunyat dels terrenys de joc. Un cop dur per l’estabilitat defensa de l’Espanyol

Mario Hermoso era la gran absència de la llista de convocats. Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ donava la llista de convocats el mateix dia del derbi i el central era baixa. Sorpresa. El madrileny es perdia el primer partit de lliga de la temporada. Fins llavors ho havia jugat tot. Era un element imprescindible per a Rubi. Semblava una lesió lleu al lligament lateral extern del turmell esquerre però el seu període allunyat dels terrenys de joc serà més llarg després de les últimes proves que li han fet al futbolista aquest matí. El central, que es va fer la lesió de manera fortuïta, haurà d’estar-se un mínim d’un mes de baixa segons va avançar la COPE. Un cop de destral a la línia defensiva. Mario Hermoso està en un gran moment de forma amb el premi de la primera convocatòria amb la selecció espanyola. Ara el central es perdrà el propers partit davant del Betis, Atlético de Madrid, abans de nadal, el partit d’anada dels vuitens de copa i els primers partits de lliga del 2019 davant el Leganés i la Real Sociedad. Un dur panorama pel l’equip que per un dels seus referents defensiu i què obligarà a Rubi a buscar un recanvi amb Óscar Duarte i Naldo. En l’últim partit de lliga el central triat per acompanyar a David López va ser el costa-riqueny. Però la baixa d’Hermoso no només afecta a l’aspecte defensiu sinó també en la gènesi del joc ofensiu. El madrileny és un futbolista que té una sortida neta des del darrera i que interpreta a la perfecció el joc de Rubi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)