Espanyol

Melendo: “No tenim cap dubte sobre la nostra idea de joc”

Confiat. El davanter blanc-i-blau considera que la forma de jugar no és negociable “Tothom ha vist que hem fet grans partits amb aquest model” i pensa en positiu. “Comença una nova lliga i estem a un punt d’Europa. Pensem en guanyar per ficar-nos, de nou, entre els sis primers”

Óscar Melendo ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El davanter, un dels pocs jugadors que van destacar en la derrota en el derbi ha confessat que “Em vaig veure bé i còmode i amb aquella espurna per girar-me entre línies”, ha dit el futbolista que ha reconegut que el derbi “No va ser el nostre millor partit. Volem passar pàgina i centrar-nos en el Betis”. El partit davant els andalusos ha de ser clau per revertir la mala dinàmica de quatre derrotes consecutives. “Per guanyar al Betis hem de fer el què hem fet en altres jornades. El primer repte és intentar no encaixar i estic segur que farem un o dos gols” per afegir: “Anem amb la idea de guanyar el partit per ficar-nos, de nou, entre els sis primers. Comença una nova lliga i estem a un punt d’Europa” Els ànims de la plantilla són alts. “Estem positius. Sabem que portem una ratxa negativa però volem canviar la dinàmica” i té clar que la fórmula passa per mantenir el model de joc. “Dubtes sobre el model? Per res. Tots confiem en la nostra idea de joc. No entenc els dubtes. Hem fet grans partits amb aquest model”.

El club confirma la baixa de Mario Hermoso.

S’ha confirmat els pitjors pronòstics pel central madrileny que estarà al voltant d’un mes de baixa després que les proves complementàries que se li han practicat aquest matí han descartat qualsevol afectació òssia i han confirmat que pateix un esquinç de grau dos al lligament lateral extern del turmell esquerre. El central es perdrà els partits de lliga davant el Betis, Atlético, Getafe i Real Sociedad i l’anada de vuitens de copa. Una baixa important per a Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. Fins la seva lesió, dissabte, el madrileny havia participat en tots els partits de lliga. Cal recordar que Hermoso no va poder completar l’entrenament de divendres passat, pel que va ser sotmès a unes proves d’urgència davant el temor que pogués tenir una lesió greu de turmell.

Borja absent.

El davanter no ha participat en la sessió matinal a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per culpa d’una gastroenteritis. El gallec ha estat examinat pels serveis mèdics del club i, després d’una suau sessió de gimnàs, ha abandonat les instal·lacions blanc-i-blaves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)