Espanyol

Borja crida a la calma

Confiat. L’atacant gallec, tranquil tot i la mala dinàmica de resultats, considera que “no cal muntar un drama ni tornar-se bojos”

Confiat i convençut. Així es va mostrar ahir Borja Iglesias davant la mala dinàmica que ha portat l’equip a encaixar quatre derrotes consecutives a la lliga. “La situació no és còmoda i cal analitzar-la, però tenim la capacitat de competir i tirar-la endavant perquè ho hem demostrat. No ens agradaria estar passant aquest moment, però estem amb confiança”, va apuntar el davanter blanc-i-blau. La mala ratxa actual, doncs, no altera gens un Borja Iglesias que no creu que “calgui mostrar cap drama ni tornar-se bojos. Veig l’equip tranquil i amb capacitat per fer el que va fer durant molta part de la lliga”, va insistir. Respecte del Betis, proper rival de l’Espanyol, el Panda va destacar que “és un equip al qual li agrada tenir la pilota perquè vol ser protagonista. En tot cas, si estem a un bon nivell, serà difícil per a ells”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)