Espanyol

La porta oberta de bat a bat

Oportunitat. La baixa per sanció de Dídac Vilà, fins ara l’únic futbolista de camp que ha disputat tots els minuts, podria suposar el debut oficial d’Adrià Pedrosa en la lliga, diumenge contra el Betis

Gran coneixedor de la casa i exhibint plena sintonia amb els desitjos del club, Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha demostrat des del primer dia que no li tremola el pols a l’hora d’apostar pels joves de la casa. Més lligat que el seu antecessor a la banqueta per les limitacions econòmiques actuals, el protagonisme vigent del planter en el primer equip de l’Espanyol ha permès a l’entitat fer un salt qualitatiu i, de retruc, impulsar la competència interna del vestidor. Amb homes totalment afermats a l’onze com Javi López, David López, Dídac Vilà, Darder i Marc Roca, més la creixent progressió de Melendo i el salt del filial al primer equip de Pipa, Álex López i Puado, ben aviat es podrien sumar altres noms a la causa, com ara el d’Adrià Pedrosa.

Completat amb un gran paper el seu debut oficial amb el primer equip després de ser titular en els dos duels de l’eliminatòria de vuitens de copa contra el Cadis, el jove defensa barceloní podria estrenar-se també aquest cap de setmana en la lliga. La sanció per acumulació de targetes de Dídac Vilà, un dels dos únics futbolistes que fins ara havien disputat tots els minuts (1.350) en el torneig de la regularitat juntament amb el porter Diego López, podria obrir de bat a bat les portes de la titularitat a Pedrosa. Ràpid i hàbil, el lateral esquerre haurà d’afrontar una dura prova de nivell contra el Betis si Rubi acaba optant per ell a l’hora de cobrir la baixa de Dídac.

Peça indiscutible per a Gallego i un dels artífexs de l’ascens del filial blanc-i-blau el curs passat, Pedrosa és un lateral molt del gust de Rubi i del club, que davant la sortida d’Aarón Martín no va dubtar a confiar en un futbolista dotat d’una verticalitat notòria que ja es va deixar veure en la tornada contra el Cadis, en què va donar l’assistència del gol d’Hernán Pérez, que acabaria donant la classificació.

Una bona carta de presentació davant la seva afició, que dona continuïtat així a la del dia del seu debut a Cadis, on més enllà de millorar certs automatismes defensius, Pedrosa va exhibir una profunditat destacable, i va oferir una sensació de perill constant i amb una gran efectivitat en el joc després de completar un total de 48 passades bones.

LA DADA

180
minuts
i una assistència és el balanç d’Adrià Pedrosa amb el primer equip en partits oficials

Missatge d’unitat de Mr. Chen en el dinar de Nadal

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, té un calendari frenètic. Arribat a principis de mes, el màxim mandatari del club blanc-i-blau afronta la recta final del seu viatge a Barcelona. Reunit dilluns passat amb el president del Vila-real, Fernando Roig, i un dia més tard amb el president de la Lliga, Javier Tebas, i el de la FEF, José Luis Rubiales, ahir va celebrar el tradicional dinar de Nadal amb el club. En un acte que es va dur a terme a la sala President de l’RCDE Stadium i en què hi van ser presents el primer equip i el cos tècnic, així com futbolistes del femení i personal de l’entitat, Mr. Chen va voler enviar un missatge d’ànim a l’equip de Rubi per tancar l’any de manera positiva en el moment més delicat del curs després d’encaixar quatre derrotes seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)