Espanyol

Chen: “Som gent amb paciència i farem un club potent”

El president. Torna a reiterar que no pensa desfer-se del club. “No m’agrada gens aquesta mena de rumors i especulacions per això he insistit en què el nostre projecte és a llarg termini”

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club. El jerarca xinès no acostuma a prodigar-se gaire en les seves declaracions i per això tot el que digui agafa un notable ressò. El mandatari ja va tranquil·litzar en la Junta General d’Accionistes la seva intenció de no vendre el club i tallar així amb els rumors d’una marxa del Grup Rastar de l’entitat blanc-i-blau. Barrada la venda total si que es reafirmava en busca inversors o bé efectuar una ampliació de capital. El magnat s’ha reafirmat en aquesta via. “Mai hem pensat en vendre el club ni hem projectat una possible venda. La nostra idea és gestionar el club a llarg termini. L’ampliació de capital és una forma de finançament per a qualsevol empresa. Aquesta pot venir dels accionistes actuals o de nous accionistes segons la necessitat que tingui el club en el desenvolupament d’aquest projecte”. El xinès ha estat molt taxatiu en quan a futures especulacions. “No m’agrada gens aquesta mena de rumors i per això he insistit en què el nostre projecte és a llarg termini. Volem demostrar que som gent amb paciència i amb el nostre treball farem un club potent. Però això cal demostrar-ho amb el temps i aquests rumors no ajuden i volem acabar amb ells quan abans millor. No ens agrada les especulacions”.

Chen Yansheng està en el seu tercer any com a president del club i està prou satisfet del camí engegat. “Podem concloure que estem seguint el full de ruta que teníem marcat. Estic satisfet amb l’evolució i el treball realitzat per l’equip que conforma el nostra club”. Tot i això, no es conforma i fa autocrítica. “Queda molt per fer. Ens agradaria fer-ho millor i tenim un gran marge de millora. Anem corregint els errors i el més important és que estem donant passos cap endavant” i ha desgranat els plans de futur de l’entitat. “Portem tres anys però és una fase inicial del projecte. Hem fet errors i els hem corregit. Però pensem que queda un llarg recorregut per aquest projecte” i això passa per refermar el projecte esportiu. “El nostre objectiu és consolidar-nos el top 10 i mai abandonarem la possibilitat d’entrar a Europa. Com a empresa i com a club intentarem créixer seguint el ritme esportiu. Hem d’acompanyar l’equip en aquest creixement”.

El president ha aprofitat l’entrevista oficial per transmetre la seva plena confiança a l’equip. “Des del primer moment he tingut confiança en l’equip i hem millorar any a any i hem consolidat el nivell aconseguit l’any anterior. El resultat que veiem ara és pel bon treball fet però hem de millorar de cara al futur” i també s’ha felicitat per tenir un entrenador com Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. “És una gran persona i un gran entrenador. Per la seva forma de treballar i metodologia pensem que encaixa molt bé en el model de l’Espanyol”. Seguin el seu posat de moderació, el mandatari s’ha referit a la crisi de resultats de l’equip que porta quatre partits en lliga perdent. “No m’ha sorprès el bon inici ni els resultats dels últims partits. Crec que a mig termini és normal que hi hagin alts i baixos.

Per últim, Chen ha parlat de quina política seguirà el club en el proper mercat d’hivern. “Operarem segons les nostres necessitats i el que passi en el mercat. Intentarem encertat en les decisions pel bon desenvolupament del club”.

LES OPINIONS DE CHEN YANSHENG

El nostre objectiu és consolidar-nos en el top 10 i mai abandonarem la possibilitat d’entrar a Europa
No m’ha sorprès el bon inici ni els resultats dels últims partits. Crec que a mig termini és normal que hi hagin alts i baixos
Portem tres anys. Hem fet errors i els hem corregits però tenim un gran marge de millora
Chen Yansheng
President de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)