Espanyol

Copa de Nadal amb Chen

Brindis. El president blanc-i-blau ha fet la tradicional trobada nadalenca amb la premsa, on s’ha mostrat disposat a col·laborar amb tots els mitjans “per construir un Espanyol més gran, obert i plural”

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, va fer el tradicional brindis nadalenc amb la premsa. El mandatari, més distès i proper que altres vegades, va parlar amb tots els periodistes que segueixen l’actualitat del club blanc-i-blau i ho va aprofitar per desitjar-los unes bones festes. El jerarca va valorar positivament la feina de tots els periodistes.

“Us vull agrair a tots el vostre treball. Sou el nexe de comunicació del club amb els seus aficionats”, va assenyalar, i hi va afegir: “La vostra feina és molt important perquè dona un contingut plural a la societat i difusió al nostre club. Som un club obert i volem col·laborar amb tots vosaltres. Estem relacionats mútuament per continuar fent més gran aquest club. La unió de tots ens ajudarà a construir un club més gran. Des de l’Espanyol volem ser més propers i més oberts i plurals; en definitiva, millors.”

Chen Yansheng també es va atrevir amb el català i va tancar el seu discurs davant els mitjans de comunicació amb un “Bon Nadal i bones festes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)