Espanyol

El Betis també pot amb l’Espanyol (1-3)

Espanyol. L’equip de Rubi, tot i que s’avança en el marcador al Betis, acaba sumant la cinquena derrota consecutiva; ha decidit un gol de falta de Tello en el minut 85

Cinquena derrota consecutiva de l’Espanyol. L’equip de Rubi s’ha avançat en el marcador però ha vist com el Betis empatava abans d’acabar la primera part i culminava la remuntada en el tram final del duel.

El Betis, que ha portat la iniciativa sobre tot en la primera part, ha disposat d’un penal al seu favor poc després del primer quart d’hora de joc. Rosales ha fet falta Junior Firpo a dins de l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat. Diego López, però, ha protagonitzat una doble intervenció espectacular, aturant el penal a Lo Celso i el xut posterior, de Loren, que ha recollit el seu refús.

L’Espanyol, que no sortia del seu terreny, ha tingut l’encert de marcar en la primera aproximació clara a la porteria visitant. Als 25 minuts, Sergio García ha rematat a la xarxa, en el primer pal, una centrada de Leo Baptistao des de la dreta. El resultat no era just, però poc abans del descans una gran acció de Canales, culminada per Lo Celso, ha suposat l’empat a un amb el qual ha acabat la primera part.

En la represa han passat coses a les dues àrees. El partit s’ha tornat d’anada i tornada, l’Espanyol ha arrencat molt enèrgic i ha pogut tornar a marcar, però el Betis ha respost també amb accions de perill. Finalment, quan semblava que l’empat era inevitable, una falta directa llençada magistralment per Cristian Tello en el minut 85 ha donat la victòria als andalusos, que han tornat a marcar en una acció desafortunada de Duarte en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)