Espanyol

“Aquest club se’ns està morint”

Joan Collet. L’expresident del RCD Espanyol, preocupat i decebut per la situació social en què es troba l’entitat, es pregunta “quanta gent ha anat amb estelades al camp i els han esperat a l’Splau per fotre’ls garrotades?”

En declaracions a RAC-1, l’expresident de l’Espanyol Joan Collet va manifestar el seu desencís amb la situació social de l’entitat blanc-i-blava. “Em preocupa el club, sobretot en l’àmbit social. No soc jo qui ha de sortir, per respecte a la gent que mana ara, però tothom ho veu i ningú diu res. Aquest club se’ns està morint. L’està aguantant el tema esportiu”, va sentenciar, abans d’afegir que, ara mateix, hi ha tot just 20.000 abonats a l’RCDE Stadium després que 3.449 no han renovat el seu abonament. “Han passat moltes coses: s’han augmentat els preus, i el tema polític… Quanta gent s’ha donat de baixa perquè no es troba a gust?”, va etzibar. Segons Joan Collet, la situació política a Catalunya afecta la graderia de Cornellà. “Hi ha gent que aprofita per posicionar el club d’un costat o d’un altre”, va dir abans de lamentar que “fa poc es va fer un pacte perquè només es portessin banderes blanc-i-blaves i no s’ha complert”. En aquest sentit, qui va presidir l’Espanyol fins al 2016 va ser contundent en preguntar-se: “Quanta gent ha anat amb estelades al camp i els han esperat a l’Splau per fotre’ls garrotades?” Collet va concloure subratllant el perill de la desafecció de l’afició espanyolista amb el club. “Som, una mica, el que érem a inicis dels vuitanta. Tornem que uns sectaris pensin que només hi ha un club i que els que estan a dins del club ja els estigui bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)