Espanyol

A un pam del gol de l’any

David López. La pilota que el capità va estavellar al travesser de la porteria del Leganés, des de 45 metres, no és el primer xut llunyà que prova l’Espanyol aquesta temporada

Es jugava el minut 9 de l’Espanyol-Leganés de divendres quan David López controlava la pilota al mig del camp i, en veure que el porter de l’equip madrileny havia avançat la seva posició, es va aventurar amb un xut, sec i dur, que va acabar estavellant-se al travesser. Per sort, el refús el va recollir Borja per signar l’únic gol del partit, però la jugada hauria estat encara millor si la pilota hagués entrat després del llançament del capità blanc-i-blau. Un gol aconseguit des de 45 metres hauria estat, com a mínim, candidat a ser el millor de la temporada.

No és la primera vegada que aquesta temporada els jugadors de l’Espanyol proven de sorprendre el porter rival des d’una posició molt allunyada de la porteria. Sembla, de fet, una consigna dictada des de la banqueta. D’altra banda, no és estrany veure com al final de l’entrenament, a la ciutat esportiva de Sant Adrià, els jugadors blanc-i-blaus fan apostes per veure qui d’ells és capaç de tocar el travesser amb la pilota amb un llançament llunyà. El de David López contra el Leganés mereixeria, sens dubte, un premi especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)