Espanyol

Rubi: “L’equip que surti no decebrà”

Espanyol. L’entrenador blanc-i-blau no amaga la seva preocupació per la manca de concentració puntual de l’equip i assegura que, contra el Vila-real, no especularà amb el resultat

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha parlat aquest migdia, en roda de premsa, a poc més de 24 hores del partit de tornada dels vuitens de copa contra el Vila-real. Aquestes són les seves respostes.

Manca de concentració: “Els gols venen sempre acompanyats d’una errada de l’equip que defensa. I, si hi ha una errada, és que falla la concentració. El que em dol és que passi al principi del partit. Ho hem parlat amb els jugadors, ha estat dur. Ho estem mirant de solucionar”.

Com veu l’equip després de la primera volta?: “El balanç és positiu. Hem implementat una idea nova de joc en un temps rècord. Hi ha hagut una devaluació de la plantilla, amb la qual ja comptàvem. Estem fent créixer els nanos, els que ja hi eren i els que hem incorporat del filial. Hem complert la promesa a l’afició de no avorrir-se. Quant a la classificació, no estic especialment content d’estar en el lloc desè. Pel que fa al que hem de millorar, em sembla que hem de reduir al mínim les errades. En un mateix partit podem fer el millor i el pitjor”.

De la lliga a la copa: “L’equip ha rebut el missatge de deixar enrere mentalment la derrota contra la Real Sociedad.

Mario Hermoso: “A manca de comentar la sessió d’avui amb els metges, l’evolució és positiva. Si avui ha anat bé, en el proper entrenament s’incorporarà al grup”.

Suport del públic: “Ara mateix no estem satisfets a dins del vestidor, sobretot amb els resultats. L’afició mai ens sobra, però la volem sempre. Demà és un partit de copa i amb ells al costat serà més fàcil aconseguir l’impuls final que ens pot fer falta”.

Rotacions: “Demà hi haurà algun canvi. Hi ha jugadors que s’han recuperat molt bé del partit de dilluns, però n’hi ha d’altres que mereixen jugar aquest partit”.

Borja Iglesias: “Ha tancat el debat de la seva possible sortida. Pel que fa al seu estat físic, avui hem fet un exercici voluntari al final de l’entrenament i ell l’ha volgut fer”.

El Vila-real: “Espero que facin canvis. És un equip que competeix fort, és agressiu. En l’anada els va funcionar jugar per les bandes. M’espero un joc similar”.

Com sortirà l’Espanyol?: “Serem valents i anirem a buscar el partit, com sempre. Se’ns pot criticar en moltes coses, però no en què no volem ser protagonistes”.

El marcador: “Els empats són traïdors. La meva idea és anar a buscar el partit, com sempre. Si el partit ho demana, prendré decisions puntuals. El rival sap que ha de marcar”.

L’alineació: “És un partit prou important per a fer una barreja de jugadors que ens permeti afrontar-lo amb garanties. L’onze que surti no decebrà”.

Un rival tocat a la lliga: “Ens equivocarem si pensem que el Vila-real vindrà a llençar l’eliminatòria. Estic convençut, coneixent el seu cos tècnic”.

Leo Baptistao: “No està recuperat del tot, però demà estarà disponible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)