Espanyol

Hermoso, a punt de tornar

Recuperat. Rubi assegura que la seva evolució és molt positiva i el defensa podria entrenar-se amb el grup molt aviat, amb el cap posat en la convocatòria per al partit de dilluns, a Eibar

Rubi va donar ahir una bona notícia, durant la roda de premsa posterior a l’entrenament, quan va respondre sobre la situació de Mario Hermoso. El tècnic va confirmar que el jugador és a la recta final de la seva recuperació. “Evoluciona de manera molt positiva. No hem comentat encara la sessió d’avui [per ahir] amb els metges i els fisioterapeutes. Si ha anat bé, en el proper entrenament s’incorporarà al grup”, va explicar. Hermoso, doncs, podria treballar amb els seus companys en la sessió prevista per a dissabte, i podria ser convocat per al partit que, dilluns vinent, l’Espanyol disputarà a Ipurua contra l’Eibar. El central madrileny es va fer un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre el 7 de desembre passat, just un dia abans del derbi contra el Barça.

Sobre les molèsties al soli de la cama esquerra que han afectat Leo Baptistão després del partit de fa quatre dies, a Anoeta, Rubi va dir que, tot i que el brasiler no està recuperat del tot, estarà disponible per al partit d’aquesta nit contra el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)