Espanyol

Rubi: “No em fa por donar una oportunitat a algú que truca a la porta”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau insinua que el jove Lluís López pot ser titular demà a la nit, al camp de l’Eibar

L’entrenador de l’Espanyol, Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’, ha parlat en roda de premsa aquest migdia i ha analitzat l’actualitat del seu equip un dia abans de la visita a l’Eibar de demà a la nit. Aquestes són les seves respostes més destacades:

El retorn de Mario Hermoso i Sergio a la llista: «Per necessitats de l’equip, els jugadors que surten d’una lesió fan un gran un esforç per poder estar a disposició. Ho hem de valorar, perquè quan surts d’una lesió això cal anar amb compte»

L’Eibar: «És l’equip més fidel a la seva idea de joc de la lliga. Juguen sempre igual, independentment del resultat. Són molt intensos, pressionen molt, busquen les centrades des de les bandes. Hem d’estar molt forts per aguantar les seves envestides i aprofitar els moments en què puguem imposar la nostra idea de joc. Ens faran anar al límit».

Un de vuit partits guanyats: «Clar que ho parlem al vestidor. Els números ens penalitzen, per les sis derrotes consecutives. Sempre les tindrem allà al darrera. Però la realitat és que hem merescut guanyar algun partit més fora de casa. Només se’ns pot retreure la derrota al camp del Getafe. A casa, hem guanyat vuit d’onze partits, que és una barbaritat. Ens costa més fora de casa. Som conscients i volem canviar-ho».

Similituds amb la mala ratxa que va patir a l’Osca: «No n’hi ha. Trobo normal, fins a cert punt, que hi hagi una ratxa així. La temporada és molt llarga i hi ha fases en què no pots mantenir el nivell. És un repte important tornar a entrar en una dinàmica bona, tot i que desgasta una mica la gent que pensa que sempre s’ha de guanyar».

Centrades laterals de l’Eibar: «Cada partit preparem la manera d’evitar les virtuts del rival, per minimitzar-les. L’Eibar és l’equip que més centrades fa de la lliga. Encara que intentem evitar que ho facin, ens faran centres»

El pitjor ha passat?: «No me’n refio. Estem desens i encara vius en la copa, afrontem la resta de la temporada amb optimisme».

És recomanable que jugui Lluís en un camp com el de l’Eibar?: «Hi ha tres opcions: recol·locar un jugador en una posició que no és la seva, arriscar amb un jugador que acaba de sortir d’una lesió o posar un jugador de la pedrera que estarà molt motivat. No em fa por, tot el que sigui donar oportunitats a algú que truca a la porta no em tira enrere».

Lliga i copa en les pròximes setmanes: «Més que mai anem amb la idea del partit a partit. En la lliga, volem tornar a guanyar fora i dijous lluitarem per fer un bon resultat a la copa. Tot és important, no hi ha una competició més important que l’altra».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)