Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“És el pitjor partit amb el del Getafe”

Rubi no va posar cap excusa al partit dels seus homes a Ipurua. “Sí. És el pitjor partit de l’Espanyol junt amb el del Getafe”, va dir el tècnic, que evitava caure en dramatismes tot i que l’Espanyol és ara a quatre punts del descens. “No estem en una situació delicada. Ens toca lluitar per recuperar punts i és un punt delicat en els partits fora de casa, on no hem trobat la tecla. La seguirem buscant.” El tècnic va admetre: “No ens ha sorprès l’Eibar perquè el que fa ho fa molt bé però fer-li mal costa molt. L’Eibar ha tingut molt de mèrit en el nostre demèrit”, i afegia el maresmenc: “Estàs emprenyat perquè sabies el tipus de partit que hi hauria. Hem volgut alternar el joc en llarg i en curt i ens ha sortit tot del revés. Ara hem de pensar en el partit del Betis i això no ens afectarà.” També analitzava detalls del partit. “Hem sortit relativament bé dins del partit. Sabem que és un equip que treu moltes centrades laterals i avui (per ahir) no n’ha fet tantes, però són jugadors forts. El problema és que amb pilota no hem trobat la forma de desmuntar el joc de l’Eibar” i explicava el perquè de les suplències de certs titulars. ”Estem contents de jugar un partit cada tres dies però no hi ha cap jugador que aguanti jugar tants partits seguits i alguns havien de descansar en algun partit. L’equip no ha donat el nivell amb aquests o d’altres jugadors.”

Finalment, Rubi també va parlar del mercat de fitxatges i de la nova lesió, ara Naldo, a l’eix central. “L’Espanyol sempre ha de fer un esforç per portar jugadors, però ara tenim les lesions en la mateixa posició i això no és normal.” El defensa brasiler té una lesió a l’isquiotibial i se li faran proves per saber-ne l’abast.

LA SITUACIÓ

“No estem en una situació delicada. Ens toca lluitar per recuperar punts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)