Espanyol

Defensa, en estat d’emergència

Lesions. L’Espanyol afronta el duel de copa de demà amb el Betis i el de lliga de diumenge contra el Madrid amb només Hermoso com a central. Rubi, obligat a tornar a recórrer al filial

L’Espanyol ha trepitjat merda. Si abans del partit a Ipurua els problemes defensius eren gegants, a la finalització del duel es van fer més grans. Naldo es va lesionar abans d’acabar el partit i les proves mèdiques han confirmat que té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta. Avui se li faran proves complementàries per saber amb més exactitud el període de baixa. El brasiler en tindrà per un mínim de quinze dies. La seva lesió s’afegeix a la de David López, també per un trencament fibril·lar, i Óscar Duarte amb una pubàlgia. Ara l’únic central disponible del primer equip és Mario Hermoso. El central va jugar a Ipurua els seus primers minuts per la lesió de Naldo. Rubi no el volia alinear, però les necessitats del partit el van empènyer a fer-ho. El madrileny feia cinc setmanes que estava de baixa i no té ritme de partit. A més, si veu una groga en la lliga, serà sancionat. Ara Rubi haurà de pensar què fa, però Hermoso de cap de les maneres podrà jugar demà en la copa i diumenge contra el Madrid. Això abocarà el tècnic a recórrer de nou al filial o bé a ressituar algun futbolista de la primera plantilla com a improvisat central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)