Espanyol

Encomanats a la copa

La prèvia. Tres dies després del desastre d’Eibar, l’Espanyol buscarà la reconciliació amb la seva afició aquest vespre, en l’anada dels vuitens de final de la copa, contra el Betis

Res millor, després d’una derrota com la de dilluns a Eibar, que tornar a jugar 72 hores més tard. Res millor, per girar full quan la lliga no va be, que l’adrenalina del cara o creu a la copa. Avui l’Espanyol té l’oportunitat de regenerar l’esperança de la seva afició. Ho aconseguirà amb un bon resultat contra el Betis, en l’anada dels vuitens de final d’una competició, la copa, a la qual s’ha encomanat després de desinflar-se en la lliga sumant només tres dels últims 27 punts.

Tot i així, Rubi relativitza el mal moment del seu equip i evita enviar un missatge pessimista. “Cada cop que perdem un partit, ens pesen les sis derrotes seguides de l’any passat, que jo ja he oblidat. Hem entrat en una dinàmica que podria ser millor, però no és tan negativa com sembla”, declarava ahir al vespre, després de l’entrenament. Ni tan sols la confirmació de la lesió de Naldo al bíceps femoral de la cama dreta, que el farà estar de baixa entre sis i vuit setmanes, va provocar una queixa en el tècnic maresmenc: “No vull parlar de si cal fitxar un central. La direcció esportiva treballa en una incorporació. D’altra banda, Naldo és molt professional i això em fa ser optimista. Es poden reduir els terminis previstos. A més, David López i Duarte no estaran sense poder jugar més setmanes de les previstes.” Rubi, de fet, assegura que veu el vestidor “molt i molt bé” i, personalment, sentencia que es troba perfectament i que no se la juga en el partit d’avui.

Sobre l’eliminatòria contra el Betis, l’entrenador blanc-i-blau garanteix que serà igualada i considera que serà clau la pressió dels seus jugadors per tal que l’equip de Setién no tingui possessions llargues. El Betis, per la seva banda, arriba a Barcelona amb la moral pels núvols després d’una setmana en la qual ha eliminat la Real Sociedad en la copa i ha derrotat el Girona, en la lliga. Això sí, el conjunt verd-i-blanc compareixerà a l’RCDE Stadium amb quatre jugadors del filial, com a conseqüència de les nombroses baixes que pateix: Lo Celso està sancionat, Júnior Firpo i Francis encara no s’han recuperat de les seves molèsties, Joaquín i Javi García tenen febre i l’exespanyolista Sidnei ha hagut de viatjar d’urgència al Brasil per assistir a l’enterrament del seu pare. Davant d’aquest panorama, Quique Setién adverteix que al seu equip li costarà molt superar l’Espanyol. El càntabre aposta que l’eliminatòria no es resoldrà aquesta nit i subratlla la importància que els seus puguin marcar avui. Setién, d’altra banda, no amaga la seva admiració cap a Rubi i no es refia del mal moment de l’Espanyol: “Tenen lesions importants i han descansat un dia menys, però acabaran sortint amb onze.”

ELS ENTRENADORS

Cada cop que perdem ens pesen les derrotes seguides de l’any passat. La dinàmica podria ser millor, però no és tan negativa
Tenen lesions importants i han tingut un dia menys de recuperació, però sortiran amb onze
Quique Setién
ENTRENADOR DEL BETIS
Veig el vestidor molt i molt bé. Amb ganes de jugar la copa contra el Betis i contra el Madrid
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)