Espanyol

Piatti es perd la temporada

Lesió greu. Es confirmen els pitjors pronòstics: el davanter argentí té un trencament complet del lligament encreuat anterior del genoll dret i haurà de passar forçosament per la sala d’operacions

Les proves fetes ahir han confirmat el pitjor dels pronòstics per a Piatti. El davanter té un trencament complet del lligament encreuat anterior i un esquinç de grau u al lateral intern. Això l’obligarà a passar pel quiròfan i a dir adeu a la temporada. Una lesió greu que el futbolista es va fer de manera totalment fortuïta dissabte contra el Rayo. Les mostres de dolor del jugador ja van evidenciar que podia ser una lesió greu i va abandonar el camp en llitera. Piatti guardarà repòs absolut al seu domicili durant els pròxims dies fins que passi un nou control, en què es determinaran les pautes de la intervenció quirúrgica. Els metges volen que es rebaixi la inflamació de la zona i tenir-la tan neta com sigui possible abans de la cirurgia. Un protocol habitual en aquests casos per evitar complicacions postoperatòries. És la lesió més dura en tota la carrera de Piatti, que estarà un mínim de sis mesos de baixa abans de tornar als terrenys de joc.

“Guanyaré la partida”

El futbolista està digerint la mala notícia i ha rebut una allau de suports dels seus companys i d’aficionats anònims. Piatti ha utilitzat les xarxes socials per llançar un missatge d’optimisme. “El destí remena les cartes i nosaltres les juguem (Arthur Schopenhauer). Avui em toca enfrontar-me a una lesió de genoll i t’asseguro que aquesta partida la guanyaré. Gràcies a les innumerables mostres d’estima i a les forces que m’heu fet arribar!”

L’Espanyol estudia un recanvi

La lesió de llarga durada de Piatti permetria a l’Espanyol buscar un recanvi en aquest mercat d’hivern segons la normativa de la lliga. El club s’ha posat en contacte amb la LFP per estudiar les diverses vies que té per fer alguna mena de moviment per suplir l’argentí. Podria fitxar un futbolista lliure o bé d’un altre equip de la lliga acreditant una lesió de llarga durada. Piatti, però, no podria tornar a la competició, tot i estar recuperat, abans de sis mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)