Espanyol

Roberto Rosales, al marge, i Dídac Vilà amb el grup

Espanyol. El lateral veneçolà arrossega molèsties del partit de diumenge a Mestalla i ha entrenat de manera individual. El mataroní, baixa en l’últim partit, s’ha exercitat amb la resta dels companys i està recuperat per jugar davant l’Osca

L’Espanyol ha tornat aquest matí als entrenaments a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La novetat ha estat la presència de Dídac Vilà que ja s’ha exercitat amb la resta del grup després de superar la seva sobrecàrrega als quàdriceps i els seus problemes estomacals que el van deixar fora del partit de Mestalla.

Per la seva banda, Roberto Rosales, que va acabar el duel davant el València amb molèsties, ha entrenat al marge del grup fent carrera continua. En principi el veneçolà només té un cop al peu i tot apunta que podrà arribar a temps per jugar divendres davant l’Osca.

Un altre bona notícia és la presència d’Óscar Duarte que ha fet tot l’entrenament amb el grup després de superar els seus problemes de pubis que l’ha deixat de baixa l’últim mes de competició.

Rubi encara no té tota la plantilla disponible i arrossega les baixes de Piatti, lesionat fins a final de temporada; Sergio García, Naldo i Hernán Pérez. A més a més, el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb Javi López per divendres. El capità va ser expulsat en l’últim minut de partit a Mestalla i està sancionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)