Espanyol

“Sumar els sis punts ens permetria lluitar per Europa”

Espanyol. Dídac Vilà considera que la bona dinàmica actual de l’Espanyol es deu al fet d’haver recuperat la “solidesa defensiva i a l’empenta mostrada per l’equip”. Amb contracte fins el 2020, el lateral confia en la seva renovació. “De moment no s’ha parlat res però espero que se’n parli”, ha dit

Peça clau en els esquemes de Rubi, Dídac Vilà ha estat el protagonista en roda de premsa després de l’entrenament a porta tancada que ha realitzat l’Espanyol amb vistes al duel de divendres contra l’Osca. En aquest sentit, el lateral mataroní ha destacat la importància dels dos propers compromisos que afrontarà l’equip a l’RCDE Stadium per tal d’afrontar nous reptes. “Volem els sis punts. Ens donaria l’oportunitat de tornar a estar lluitant per entrar a places europees. En tot cas, parlem o no d’Europa, l’important és aconseguir victòries, i si sumem els sis punts pensem que es tornaria a parlar d’aquesta dinàmica”, ha explicat Dídac Vilà.

Per al defensa, la ratxa de tres jornades sense perdre es deu al fet que l’equip “ha recuperat la solidesa defensiva d’abans i sobretot una empenta que ens ha permès que en aquests darrers partits haguem tingut l’opció de guanyar fins a l’últim minut”.

Qüestionat per si l’Espanyol va ser més pràctic que protagonista a Mestalla, Dídac Vilà ha deixat clar que l’equip “sempre vol ser protagonista, una altra cosa és que el rival tingui aquest domini i tu hagis d’esperar el teu moment. En el fons, però, ambdós conceptes poden anar junts atès que te la pots jugar en certes àrees del camp i en d’altres optar per ser més pràctic”.

Tercer futbolista més utilitzat per a Rubi -el segon de camp per darrere de Borja Iglesias-, Dídac Vilà acaba contracte el 2020 i a hores d’ara té un dels sous més ajustats de l’actual plantilla. Davant d’aquesta situació, el defensa català ha exposat quines son les seves intencions de futur de cara a una possible renovació. “De moment no s’ha parlat res amb el club però espero que se’n parli. Sempre ho esperes”, ha etzibat.

Crida a l’afició

Respecte de l’Osca, proper rival de l’Espanyol, Dídac Vilà ha alertat del perill d’un equip en dinàmica ascendent. “Tots hem vist els seus últims partits. Son un equip que no perdonen ni una, ho lluiten tot i sempre busquen segones jugades. En els seus darrers partits hem vist que si perden ha sigut per un gol de diferència, serà un rival complicat per la bona ratxa que han agafat malgrat l’última derrota”. Per acabar, el defensa maresmenc ha fet una crida a l’afició. “El dia del Rayo l’ambient va ser brutal, volem que es repeteixi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)