Espanyol

Wu Lei busca el camí del gol

Espanyol. El davanter s’ha convertit en la millor incorporació del mercat d’hivern del club blanc-i-blau. El pilota d’or xinès se li resisteix la seva primera diana en lliga i apunta al Valladolid. “Ja m’agradaria marcar algun gol dissabte”

Wu Lei s’ha convertit en la nova referència de l’Espanyol. El davanter xinès va arribar precedit d’un gran soroll mediàtic. Fitxatge de gran càrrega publicitària ha demostrat en només quatre partits (els dos últims de titular) que no ha vingut a passejar-se. Fins a tres ocasions de gols va gaudir davant de l’Osca, una d’elles al pal, i ara pensa a estrenar-se davant el Valladolid la setmana vinent. “Ja m’agradaria marcar algun gol dissabte que ve, però el més important és que l’equip guanyi”, deia el futbolista en declaracions als mitjans oficials de l’Espanyol. Wu Lei, el nou ídol del RCDE Stadium, lamentava l’empat davant l’Osca. “Va ser una llàstima el resultat, no haver guanyat, perquè amb el 1-0 vam poder marcar un o dos gols més en la primera part”, va assegurar Lei, qui va disposar a més de l’ocasió més clara de l’Espanyol en la segona meitat, un tret que va deixar tremolant el pal dret de la meta de Roberto Santamaría.”Estic molt agraït a l’afició, no esperava una adaptació tan ràpida. Espero aportar gols i victòries per a l’equip com a resposta”, ha dit sobre l’escalfor i el suport que li donen els aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)