Espanyol

Hernán Pérez: “L’equip necessita Wu Lei”

Espanyol. El paraguaià, que avui ha fet 30 anys, s’ha desfet en elogis cap al davanter xinès. “M’agrada. És un futbolista semblant a mi. És desequilibrant, molt ràpid. La competència amb ell és molt bona i em farà millorar en el meu joc”

Hernán Pérez ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista, que avui està d’aniversari pels seus 30 anys, ha estat lesionat l’últim mes però ja va entrar en la llista de convocats de l’últim partit davant l’Osca. “Em trobo cada dia millor i espero posar-me de la millor forma per ajudar a l’equip. No sé si l’equip m’ha trobat a faltar però ara espero ajudar al màxim i encadenar victòries que és el que ens fa falta”. L’internacional ha considerat que el pas enrere fet davant l’Osca els ha de servir per no fallar davant el Valladolid, el pròxim rival en lliga aquest dissabte al RCDE Stadium. “Estem en la segona volta i qualsevol equip et pot fer mal. El Valladolid ens pot generar problemes i hem de sortir amb tot i deixar els tres punts a casa” i ha reblat sobre l’estat d’ànim de la plantilla. “Veig l’equip positiu i tenim un partit que ens ha de servir per enlairar-nos. Hem d’anar a guanyar el partit davant el Valladolid tot i l’errada contra l’Osca”.

El paraguaià també s’ha referit al discurs de Rubi, a la mitja part de divendres, on es mostrava crític amb l’equip per no fer el segon gol. “La primera part ho vam fer bé i estàvem per sobre en el marcador. Ens va pressionar una mica al descans i l’equip no ho va plasmar al camp. Ho hem de prendre de manera positiva i el que digui es vegi al terreny de joc”. Hernán també ha parlat de les aspiracions de l’equip però no ha concretat res. “Hem d’anar partit i a partit i ja veurem on quedem al final de tot”.

El futbolista es va lesionar el passat 9 de gener al genoll en una acció de Vicente Iborra. “Em va escriure després de saber la lesió i li agraeixo el detall”, ha apuntat l’extrem que ara veu com Wu Lei esdevé una competència directa per a ell. “M’agrada. És un futbolista semblant a mi. És desequilibrant, molt ràpid i ens ajudarà molt. Ara mateix l’estem necessitant” i ha valorat positivament el paper del crac xinès. “La competència amb ell és molt bona i això em farà millorar en el meu joc”.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)