Espanyol

Rosales: “El Camp Nou és un escenari ideal per reivindicar-se”

Espanyol. El veneçolà, sap el que és guanyar al feu blaugrana amb el Màlaga, i ara espera repetir experiència. “Sabem el que significa un derbi i tenim plantilla per fer un gran partit. Si estem bé i ficats podem treure un bon resultat”

Roberto Rosales ha comparegut aquest matí després del seu gol en el duel d’ahir davant Catalunya on va marcar l’únic gol de Veneçuela. El lateral està en un gran moment de forma i davant Argentina va donar dues assistències. Ara espera allargar el seu bon moment de forma en el derbi de dissabte al Camp Nou.“Estic content per la victòria davant Argentina perquè significa molt i després també van estar bé davant Catalunya”, ha recordat l’internacional que ja pensa en el duel davant el Barça. “Es nota que hi ha ambient de derbi. El Barça és un rival molt dur i tenim al davant una oportunitat per seguir sumant. Queden 10 jornades i aquest és el primer partit”. El lateral té clar que cal fer per apropar-se al triomf, o com a mínim, puntuar. “Hem de cometre els mínims errors possibles. Jugar com a equip, aquesta és la clau, i estar concentrat en els petits detalls que és quan se’t poden anar aquests partits. Vam guanyar a l’Argentina però ara és un altre context”. Rosales és conscient del perill de Messi. “Ho demostra setmana a setmana. Hem d’estar concentrat per minimitzar les seves virtuts”. L’Espanyol no guanya des de fa deu anys al feu blaugrana amb l’èpic triomf del febrer del 2009 amb dos gols de De la Peña. Tot i això, Rosales sap el què es guanyar al Camp Nou i ho va fer amb el Màlaga al 2015. “Aquell dia vam fer un partidàs i aquí tenim una plantilla molt bona per fer un gran partit. Si estem bé i ficats podem treure un bon resultat”. Ara Rosales busca brindar una alegria a l’afició. “És l’escenari ideal per reivindicar-nos. Tenim un bon equip i sabem la dificultat de jugar al Camp Nou però sabem el que significa aquest partit per nosaltres i és un punt d’inflexió per acabar la temporada de la millor manera. El futbolista porta aquests dies una màscara protectora després de trencar-se el nas davant del Sevilla. “Fa 12 anys ja vaig jugar amb màscara però ara, amb la tecnologia, a nivell de visibilitat no m’impossibilita veure el joc només la incomoditat per tenir una cosa a la cara”.

Per últim, el defensa ha parlat del seu futur. El jugador està cedit pel Màlaga amb una opció de tres milions d’euros a final de temporada. “Aquí estic bé i ara estic enfocat en fer-ho el millor possible fins a final de temporada”, ha apuntat el lateral que afegia. “Ningú s’ha reunit amb mi. Estic enfocat en millorar el meu rendiment. Al final de temporada ja sabrem més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)