Espanyol

L’Espanyol respon Piqué

Espanyol. L’entitat ha emès un missatge a les seves xarxes socials on ha contestat el jugador blaugrana després que aquest assegurés que té més patrimoni que el club blanc-i-blau

  • Imatge a la xarxes socials que ha difós l’Espanyol com a resposta a Gerard Piqué. RCDE.
  • VÍDEO: Gerard Piqué en l'entrevista de la polèmica a la Resistencia de Mosvistar Plus

La setmana del derbi es presumia tranquil·la. El duel barceloní més descafeïnat dels últims temps ha fet un gir de 180 graus en les darreres hores. Gerard Piqué va encendre anit la metxa en una entrevista al programa La Resistencia de Movistar Plus. El central, amb la seva vehemència habitual, va repartir a tothom però els principals dards van tenir com a destinació l’Espanyol. El central va recordar els càntics contra la seva dona i els seus fills dels últims derbis i també va assegurar tenir més patrimoni que l’Espanyol. La guerra dialèctica ja està servida. Piqué ha inflamat el derbi i li ha posat una dosi extra de picant deixant clar que té una gran rivalitat amb l’Espanyol.

Les declaracions de Piqué no han agradat a la directiva de l’Espanyol. Primer, perquè aquells que malmeten la imatge del club -i es refereix a un petit grup reduït d’aficionats- ja van ser  condemnats públicament pel club, i després per la comparació del patrimoni. Una situació que ha aprofitat el club per fer visible a les xarxes socials un missatge donat valor a la seva imatge de club. “La nostra afició. L’equip que es deixa la pell cada dia. Els nostres 119 anys d’història. El minut 21. El planter. El respecte als rivals. El cor blanc-i-blau. Aquest és el nostre patrimoni i el seu valor no es mesura amb euros”, explica la infografia que té un gràfic amb una balança amb un periquito i una bossa de diners clarament descompensada en favor del símbol blanc-i-blau.

A més, l’Espanyol fa un any del canvi de política comunicativa on ha ofert diàleg al Barça per millorar el bon clima entre totes dues entitats deixant al marge la rivalitat esportiva que s’ha de quedar dins del terreny de joc. Fins a l’extrem que el club blanc-i-blau ha estat dels primers a mostrar la seva preocupació pels lesionats del club blaugrana.

Ara sembla que les últimes declaracions de Gerard Piqué ha dinamitat la bona sintonia abans del derbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)