Espanyol

L’Espanyol anirà per la via judicial contra els xenòfobs i antisemites

Espanyol. El club blanc-i-blau “es presentarà com a acusació” pels adhesius d’Anna Frank a Montilivi que “condemna enèrgicament”

El duel de dissabte a Montilivi ha fet més sorolls a les graderies i a fora de l’estadi que no pas el partit en si. Un dels fets que més han indignat l’afició és l’aparició d’adhesius amb la cara d’Anna Frank i una samarreta del Barça. Un clar exemple d’antisemitisme i xenofòbia d’uns grupuscles de suposats seguidors blanc-i-blaus. En aquests moments els mossos d’esquadra estan investigant els autors materials dels fets per esbrinar qui són. L’Espanyol ha fet aquesta tarda un comunicat on denuncia els fets. “El nostre club sempre ha defensat els valors de la tolerància i el respecte i condemna enèrgicament qualsevol vinculació amb accions antisemites o de qualsevol altre tipus o que atemptin contra els drets fonamentals i el respecte cultural, polític o ètnic”, diu el comunicat que deixa clar que aquesta mesura no quedarà impune i l’entitat entrarà de ple en aquest assumpte per posar fre als xenòfobs i antisemites per la via judicial. “Els nostres valors esportius i de club estan clarament enfrontats amb postures com les esmentades i en aquest sentit anunciem que ens presentarem com a acusació juntament amb les investigacions que poguessin realitzar-se per part del cos de Mossos d’Esquadra per a l’aclariment dels fets esmentats inicialment i que poguessin derivar en qualsevol vinculació amb l’entitat”. Així doncs, si els autors materials dels fets són socis de l’Espanyol el club, aplicant el seu codi de disciplina i la llei de l’esport, els farà fora de l’entitat. Una acció que ha malmès la imatge del club blanc-i-blau en els últims dies. “L’afició de l’Espanyol sempre ha estat modèlica en el seu comportament i de suport a l’equip i no podem permetre que l’acció de determinats individus o grups pugui tacar la nostra imatge, la nostra història i la nostra trajectòria de club referent en l’àmbit social i esportiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)