Espanyol

Hermoso: “Rubi necessita continuïtat i un projecte llarg”

Espanyol. “Si no passa res estrany em veig a l’Espanyol. Tinc contracte fins el 2020”, diu el central sobre el seu futur

Mario Hermoso ha passat aquest matí per sala de premsa. El central s’ha convertit en la referència de la defensa per la baixa de David López. El madrileny afronta amb naturalitat aquesta situació. “Fa dues temporades que soc a primera i dos anys i mig jugant de central. Com tot hi ha aspectes a millorar, com tàctics i de lectura de joc, a poc a poc he de reduir els errors i augmentar el potencial”. La victòria davant del Girona ha donat calma. “Era un partit important per a nosaltres i un derbi. Era una de les assignatures pendents. Ara hem de seguir en la mateixa línia i intentar convèncer amb la nostra filosofia”. Precisament, el madrileny ha fet una defensa aferrissada del projecte i de la figura de l’entrenador. “L’Espanyol va creixent i consolidant-se en una filosofia de joc mitjançant la pilota i amb control i passi a l’àrea rival i això és el més difícil. Rubi necessita continuïtat i un projecte llarg. Es veurà un projecte millorat. Jo, per exemple, l’any passat no tenia tanta repercussió”, ha apuntat per seguir argumentant. “La idea és un projecte llarg i de consolidació i per això van portar a Rubi per tenir una filosofia i la gent s’ha de centrar en recolzar l’equip i no tant en veure que passa a final de temporada. Des del primer dia no es pot pensar jugar a Europa o guanyar la Champions. Això és partit a partit.

El seu futur segueix sent una incògnita. L’internacional té molt mercat i caldrà veure que passa a final de temporada. “Si, no passen coses estranyes, em veig a l’Espanyol el pròxim any si no em fan fora demà o passat” i ha valorat el partit de lliga davant l’Alavés. “Estan competint a un gran nivell i a una cosa totalment diferent de la nostra. Tenen la seva filosofia i és vàlida si li treus el màxim profit” però sap que el calendari “es fa complicat i cada partit és vital. Tenim la sort d’estar en una lliga molt competida” i sobre l’absència de David López. “Som una plantilla i hem de tapar els forats que hi hagi”.

Per últim, el madrileny ha parlat de l’afer Calzón a Montilivi. “Qui el coneix sap que és una persona que no és així. En aquell moment s’ha equivocat i cal saber rectificar. Ha fet el correcte i la resta (possible marxa) són coses que nosaltres no podem opinar, ens agrada parlar de futbol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)