Espanyol

El femení de l’Espanyol tindrà el salari mínim

Espanyol. Després del rècord d’espectadors d’ahir davant l’Atlético al RCDE Stadium, Roger Guasch confirma que les jugadores veuran incrementats els seus emoluments un 30 per cent

L’Espanyol segueix fent passos decidits per millorar la capacitat i la professionalització del seu femení. El pas de gegant donat ahir amb l’obertura del RCDE Stadium davant l’Atlético de Madrid, que va registrar 20.615 espectadors, la millor entrada d’un partit oficial femení a Catalunya. Aquest gest històric ha vingut avui amb un reforç explícit del seu director general executiu, Roger Guasch. “Anuncio que la pròxima temporada hi haurà dos partits (de l’Espanyol femení a Cornellà), un en cada volta, i que abans que ens obligui la llei tindrem d’entrada el salari mínim interprofessional com a mínim la pròxima temporada per a totes les jugadores”, ha explicat el mandatari que ha subratlla que “Farem un salt d’un 30 per cent d’inversió en el femení en salaris. És un fet que ve per a quedar-se, que hem de potenciar. L’Espanyol ha de diferenciar-se”. El directiu ha catalogat “d’èxit total” la presència de 20.615 espectadors el ahir al RCDE Stadium.

Campanya de socis.

El jerarca també ha donat alguna pinzellada de la pròxima campanya de renovació d’abonaments.“El projecte de reformulació a uns estàndards moderns d’abonaments és a tres anys, va començar l’any passat amb una mesura obligada com més aviat millor, per a després separar els carnets de soci i abonat, perquè totes les promocions d’antiguitat, d’edat es puguin focalitzar en un sol carnet”. La presentació dels nous abonaments es farà a finals d’aquest mes o a principis de maig abans que acabi la lliga. Així doncs, el club vol activar, el més aviat possible, la nova campanya de socis i no esperar-se a finals de juny com es feia en els últims anys. “Revelarem una aposta pels més joves, per la graderia d’animació, pel soci en general. Segurament, també veurem la graderia familiar. Trencarem certes tendències que hi havia i començarem a construir amb una base que ara podem fer”, ha reblat en el què es planteja com una revolució profunda de la forma com s’han entès els carnets de socis fins ara.

Primer equip.

Roger Guasch també ha parlat de la situació esportiva del primer equip. Els deixebles de Rubi estan lluitant per assolir la setena posició i demà tenen un partit a casa davant el Celta per fer bo el punt aconseguit diumenge al Ciutat de València. “La setena posició és una ambició que tenim del primer a l’últim en el club, que no es perd. Estem il·lusionats i seria perfecte perquè aquest club necessita encadenar il·lusió perquè la gent torni”. I té clar que cal un èxit esportiu: “Hi ha un problema, que és l’atonia, i que es derrota amb resultats esportius. Confiem en Rubi, estem treballant un projecte que no és sol d’aquesta temporada, i aquest és l’èxit”.

Naming right.

Un dels problemes que té l’entitat per consolidar i fer créixer el seu projecte esportiu passa per la salut financera: “Si anem guanyant, tenim una bona plantilla i gent com Wu Lei, que és vital per a signar patrocinis a la Xina, tot ajuda”. I ha afegit que “l’àrea esportiva és un motor, totes dues direccions generals estem implicades en el compte de resultats.

Per últim, el mandatari ha desvelat que el club va tenir molt a prop la signatura del ’naming right’ per a l’estadi: “Hem estat a punt de signar-ne un però és una cosa molt difícil”. Roger Guasch ha fet aquestes declaracions des de la Rambla de Catalunya de Barcelona on el club té el seu tradicions estand amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)