Espanyol

Borja: “No vaig veure el Liverpool - Barça, estava amb Joc de Trons”

Espanyol. “Creiem ara i fa temps, per a no creure ara. Cal intentar-ho fins al final. No faltarà aquesta il·lusió”, ha dit el gallec sobre les il·lusions d’assolir l’Europa League

Borja Iglesias és un dels molts fanàtics de la sèrie Joc de Trons que ja enfila la seva vuitena i última temporada. El gallec s’ha oblidat de veure les semifinals de Champions d’ahir a la nit i ha estat més pendent de conèixer les últimes evolucions de la lluita per aconseguir el Tron de Ferro “No vaig veure el Liverpool-Barça, estava veient Joc de Trons. La sèrie és una prioritat per a mi”, ha explicat el futbolista quan va ser preguntat per si estava veient l’eliminació del conjunt blaugrana. I és que la necessitat d’evitar spoilers obliga a avançar aviat en el visionament dels capítols.

Més enllà d’això, el gallec també ha parlat de l’actualitat de l’equip. Un present on tota la plantilla està enfocada en aconseguir la setena posició. L’última que dona lloc a jugar Europa League. “Creiem ara i fa temps, per a no creure ara. Cal intentar-ho fins al final. No faltarà aquesta il·lusió”, ha dit el davanter que sap que depèn d’una ensopegada de l’Athletic Club, ara setè, i que juga diumenge davant el Celta a San Mamés,. “Sempre molt del Celta que mai, els desitjo que guanyin, viuen un moment complicat. Que visquin l’última jornada”.

El gallec és un dels futbolistes de moda de la lliga i ja suma 15 gols en lliga. Una carrera meteòrica que t’ha canviat en un any. “No m’ho imaginava, encara que ho parlava amb la família. No soc conscient de tot el que ha passat en aquest temps. Vull continuar creixent”. I també era qüestionat per acabar com a primer golejador estatal. “És un objectiu bonic, encara que per a mi no és prioritari, li donen punts a l’equip. No li dono tanta importància. Mata, Raúl faran gols, tenen capacitat. Vull guanyar els dos partits, si venen amb gols, genial” i la clau és el primer davant el Leganés. “Sens dubte, li donàvem molta importància als partits, però aquest és el més important i cal pensar en això i anar a guanyar”.

Per últim ha parlat del seu futur. “Porto tot l’any amb preguntes i rumors. No li dono importància. Penso en el bo i bonic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)